Külföldre miért mennek ki a fiatalok, családjuktól távol jó csicskamelót végezni napi 12 órában?
Menthetetlen vagy. Nem is értem akkor a politikusok miért nem így élnek, ahogy te gondolod, hogy élni kell.
Az ilyen hozzáállású emberek azok az egyének, akik csak úgy vannak, de semmi értelmük sincs. Én inkább törekszek a jobbra, és szidom a politikusokat mert tehetnének olyat is, amitől jobb lenne sokak élete.
Te meg addig maradj csak meg ezen a szinten kérdező. Simogasd a kutyádat, meg ne is fürödj. Minek, úgyis megint piszkos leszel.
Én nem kompenzálok semmit. Csak szimplán szeretném tudni, hogy hány éves és milyen az életkörülménye annak az embernek, aki felettem pálcát tör :) Veled ellentétben én nem ítélkezek mások felett. Csak simán egy boldog és nyugodt életre vágyom, mivel az egész gyerekkorom nélkülözéssel telt (alkoholista apa, idegbeteg anya - hatalmas adósságok, többnapos éhezések; nem kívánom senkinek).
Tény, hogy mindent ki lehet bírni, de nem mindegy, hogy túlélsz e, és csak úgy létezel, mint egy zombi, vagy élsz e. Nekem nem kell bemutatnod a csóróságot, abban nőttem fel és köszönöm szépen, elég volt.
Az ember alapvetően egy önző lény, akit az örömelv éltet. Ezt nem tudod felülírni, mindenki a saját jólétét fogja keresni, ha tetszik, ha nem. És amennyiben te magad nem egy düledező viskóban laksz, és annyit eszel, mint a háborúban, akkor te magad egy képmutató vagy. A vita részemről lezárva.
További szép napot :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!