Külföldre miért mennek ki a fiatalok, családjuktól távol jó csicskamelót végezni napi 12 órában?
Nekünk 30 évesen ITT Magyarországon 640K a havi nettó bevételünk.
Szarok a benzináremelésre és nem tudok örülni a rezsicsökkentésnek ;-)
27 millióért házat építtetem 6M új autót vettem.
Akinek külföldre kell menni hogy ezt elérje sajnálom őket De ne osszák már itt az észt azok akik közösködnek idegekkel a lakásbérlésen hogy megérje egyáltalán kint dolgozni.
A saját ház nekik is csak állom úgy mint az haza minimálbéreseknek.
"Nekünk 30 évesen ITT Magyarországon 640K a havi nettó bevételünk. "
Gratulálok! Szerencsések vagytok, de az ország jó 80%-a kritikán aluli béreket keres! És nem lehet mindenki több diplomás szakember, valakinek a boltban is kell eladónak lenni, kell mosogató az étteremben, szakács, stb. Ha elmész egy étterembe, ott téged kiszolgál a pincér, aki szintén keveset keres. Az fogjátok fel, ti gazdag bunkók, hogy mindenki munkáját meg kellene fizetnie annyira, hogy megéljen! Ha mindenki diplomás lesz, akkor ki süti a kenyeredet, ki mossa le a kocsidat, ki rakja össze a kocsidat, és ki takarítja el a tányéradat az étteremben, stb, stb. Magyarországon a lakosság 20%-a él jól, a többi csak tengődik hónapról hónapra! És neked is elmondom, nem csak a mosogatók jönnek ki, hanem a magasan képzett szakemberek is, mert megéri. Ők pedig nem laknak idegenekkel, de aki úgy lakik, az téged miért zavar?
Kérdező, te mit dolgozol?
Gyanúsan kikerülöd a választ erre a kérdésre. Jól sejtem, hogy a szüleid tartanak el?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!