Miért nem hívnak fel sehonnan, ha jelentkezem egy állásra? Másfél éve nincs munkám, hiába küldözgetem összevissza önéletrajzaim.
Miért lenne ebből háború?? Én például találtam munkát magamnak. Az ismerősöm is nemrég kapott munkát magának.
Valamit nagyon nem jól csinálsz ha gyakorlott szakmabeliként nem alkalmaznak.. Milyen szakmád van??
ne össze vissza küldözgesd az önéletrajzodat, hanem egy normálisat küldözgess célzottan
kérj tanácsot egy normálisabb munkaerő-közvetítő cégtől!
Mivel ekkora a munkanélküliség, a munkáltató simán megteheti hogy natív taplóságból a jelentkezők 98%-át figyelemre se méltatja, hisz "úgyis lesz más".
Az is tök jó poén hogy mindenhová profi munkaerőt várnak, azaz pályakezdő nem kell. Csak épp azt felejtik el, hogy senki nem születik mesternek, mindenki volt tanítvány.
Komolyan az ilyen csökevényeket a Dunába kéne lőni...
Inges nyakkendős színes fényképem van az önéletrajzon, s nem vagyok egy Quasimodo sem azért.
Tudom, nyafogás stb, gondolják sokan, de mégis! Csak érdekel, aki olvassa, van még ilyen tapasztalata valakinek?
Vagy tényleg ennyire számítanak, ha vannak ismerősök valahol?
Kettes: repülőgép szerelőként érettségiztem. De voltam raktáros is.
Négyes: tényleg, csomó embert kiszórnak. Régebben kevésbé válogattak a munkáltatók, úgy érzem.
Vagy mondjuk emberileg van valami, ami nem jó?
Én tényleg nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!