Az nem diszkrimináció, ha?
Figyelt kérdés
Ha csak nem dohányzókat vesznek föl valahova? Miért lehet ilyet kikötni?2013. aug. 6. 13:49
11/15 A kérdező kommentje:
Nem, szó nincs erről! Ha egész munkaidő alatt egyszer sem mehetek ki cigizni, akkor se szólnék semmit. Ha ezt tenném, akkor jogos lehetne az, hogy egy nem dohányzót vesznek fel inkább helyettem, hiszen jobb és több munkát végezne, de én sohase kéredzkedtem ki többször, mint amennyi szünetem amúgyis lenne! Az meg, hogy 2x10 percben mit csinál az ember a szünetében, hogy ő cigizik és kávézik, vagy inkább eszik, vagy bármi, azt már mindenki maga dönti el. Szóval természetes, hogy nem "követelek ki" több szünetet csak azért mert cigizek.
2013. aug. 6. 18:11
12/15 anonim válasza:
Szerintem inkább azzal van a baj, hogy élelmiszer közelében vagy, büdös a leheleted, és egyébként is amit kilélegzel az rámehet a kajára és egészségtelen.
Én biztos nem venném meg azt a fornettit amelyikre rászuszogott szemem láttára egy cigis.
Igazából az összes cigissel ez a bajom, hogy ráfújja a másikra, és amúgy is büdösek.
13/15 anonim válasza:
Én hat éve leszoktam de engem nem zavarnak a bagósok.
Én felvenném ha lenne egy cégem és ha beválna
14/15 anonim válasza:
Ha te nem akarsz kijárni cigizni és semmilyen hátránya nem lesz ebből a főnöködnek, mért kell tudnia egyáltalán, hogy cigizel? A szünetedben egyértelmű, hogy nem cigizhetsz, volt dohányzó barátom és undorító szaga volt a kezének, na te ezzel szolgálnád ki utána az embereket. De otthon azt csinálsz amit akarsz, úgy sem látja, csak tüntesd el valahogy a szagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!