Tényleg mindenhol több fizetést kapnak az ugyanolyan pozícióban levő férfiak mint a nők?
Gratulálok hozzá...
Egyébként meg mindennek két oldala van, egy nőre inkább jellemző, hogy mondjuk elmegy szülni miután felvették, aztán meg 3 évig gyesen és társain van, ráadásul lépten-nyomon ki vagy téve az érzelmi ingadozásainak, mert jellemző rá, hogy nem objektíven gondolkodik, hanem a pillanatnyi érzelmei alapján.
Mint fenti válaszoddal egyébként ez utóbbi durva általánosításomat magad támasztottad alá! Nos, ezért is keresel kevesebbet :P
Már ne is haragudj de mi az hogy érzelmi állapot alapján keresel kevesebbet?
Te magad is általánosítasz. Nem minden nő egy hisztis pics@. Én némileg feminista alkat vagyok, ezért tűnhet úgy a válaszom hogy hisztis. De emiatt rosszul dolgoznék? Ez nagyon buta vélemény tőled.
De én például elég jól tudok dolgozni, szeretek minél jobban teljesíteni abban amit csinálok és a munkámba nem zavarnak bele a magánéleti gondjaim.
Gyerekem meg nem valószínű hogy lesz, az okait most nem kezdem ecsetelni, mert nem ez a lényeg.
Tehát ezek alapján én nagyon jó munkaerő lennék mert szeretek dolgozni és nem is zavarna be a magán/családi élet a munkámba.
És nő vagyok. És holmi feltételezéseken (gyerekszülés, hiszti) alapozva kapnék kevesebb fizetést?
Na akkor mégis ki a hisztis hül.ye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!