Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nincsenek a prostik elhamarkod...

Nincsenek a prostik elhamarkodottan elítélve?

Figyelt kérdés
Az a nagyon nagyon 'erkölcsös' ember aki jobban utálja őket mint a gyilkosokat kb, elgondolkozott már valaha logikusan a világ dolgain, vagy legalább kinyitotta a szemét és szétnézett hogy mik a lehetőségek Magyarországon? Mert kétlem.

2013. ápr. 3. 12:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Én szeretem őket. Ha beszélgetni akarsz róla, szólj.
2013. ápr. 3. 13:05
 2/27 anonim ***** válasza:
32%

"valaha logikusan a világ dolgain, vagy legalább kinyitotta a szemét és szétnézett hogy mik a lehetőségek Magyarországon? Mert kétlem."

Elgondolkoztam, igen! De képzeld, nem csak ku*válkodásból lehet megélni még Magyarországon sem! Ha annyira nincs munka, ki kell menni külföldre! Inkább elmegyek mosogatni, takarítani, hullát mosni, akár mit, de ku*va nem leszek! Aki azt mondja nincs más lehetőség, az hazudik, mert mindig van más lehetőség! Egy ku*va az nem lesz nő soha többet! Milyen anya lesz az ilyen? Bár aki ku*ának áll, az ne is legyen anya.

2013. ápr. 3. 13:09
 3/27 anonim ***** válasza:
39%

Te sem gondolkoztál el, vagyis nagyon korlátoltak a gondolataid ha megérted őket.

tipikus "sok pénzt akarok, de minél könnyebben meló és piszok nélkül" hozzáállás.

2013. ápr. 3. 13:15
 4/27 anonim ***** válasza:
76%

Nem egészen erről, de hasonlóról gondolkoztam a napokban: azoknak a törvényeit igyekszünk betartani, akik ellehetetlenítik az életünket. Láttam már olyan írást az interneten, hogy 'törvénytisztelő állampolgárokra nem lehet költségvetést alapozni' :)

El kellene gondolkoznunk ezen...

2013. ápr. 3. 14:09
 5/27 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem sok legális szakmánál tisztességesebb megélhetés. Nem a hivatásos prostikkal van a baj, hanem azokkal, akik ugyanúgy k.urvák, de úgy tesznek, mint ha nem lennének azok. Lásd pl. erotikus masszőrök.
2013. ápr. 3. 14:48
 6/27 anonim ***** válasza:
68%
Magyarországon mindig is álszentek voltak az emberek. A nagy részük irigy a k*urvákra, mert "könnyebb munkával" megkeresnek 3-4x annyi pénzt, amiért az átlag ember 12 órában gürizik. Igen ám, akkor el lehet menni k*urvának és akkor majd meglátjuk mennyire bírjátok, testileg és lelkileg az egészet. Mert amikor jön a 50 éves kövér ronda férfi, ugye ő vele is szexelni kell. Az meg egyenesen felháborító, hogy egyik hozzászóló, azt írja k*urvának ne legyen gyereke és ne legyen anya. Jó lenne ha megválogatnád a szavaidat, mert szerintem egy k*urva különb ember nálad, és még a gyerekét is jobban neveli. Amikor egy k*urva hazamegy, ugyanúgy családanya, megad mindent a gyerekének és szereti, csak neki ez a foglalkozása. De ezt nem értitek meg, vagy nem akarjátok megérteni. Ez csak sima munka nekik, attól még nem lesznek rossz emberek, nevetségesen csőlátásúak vagytok.
2013. ápr. 3. 17:06
 7/27 A kérdező kommentje:

mondjuk azt, tudom milyen a prostik világa. ismerem.

nézd, vegyünk engem: falusi szülők falusi gyermekeként nevelkedtem. Első gyerek vagyok a háromból. Kelet-Magyarország egyik megyéjéből. A szüleim nem értelmiségiek, de az még hagyján, az apám egyenesen nem 100as. Rossz döntéseik következményeként apám nevén nem lehet semmi, anyám úszik az adósságban. Krimibe illő körülmények közepette elváltak, 4 év kemény terror után. A z öcséim nem tanultak rendesen, egyiknek szakmája sincs, a másik most szenved hogy letegyen egy OKJ-t. A házunkon az apám 'zsenialitása' révén jelzálog van, jövő február a határidő hogy kicsöngessen majdnem 100 milkát a banknak vagy úszik a ház. És én ugyebár. Én gimnáziumba jártam, majd diplomát szereztem. Jelenleg nem tudok Pestre költözni, nincs rá pénzem, a környékről pedig nem hívnak vissza interjúra. Pestre behívtak de nem vesznek fel, mert nem lakom Pesten. Itt vagyok egy ilyen családi háttérrel, diplomával, és nem jutok egyről a kettőre.Ide hiába jelentkezem tegyük fel: eladónak. Eladói képesítés nélkül nem vesznek fel! Van egy törvény hogy diplomával rendelkezőnek nem adhatnak egy bizonyos összegnél alacsonyabb fizetést egyébként sem. De oké, akkor letagadom, király, de nincs szakmám akkor sem. Na ilyenkor mizu?

2013. ápr. 3. 17:26
 8/27 A kérdező kommentje:
Itt ülök egy üzleti diplomával és 40 kilométeres körzetben nem találok munkát.
2013. ápr. 3. 17:32
 9/27 anonim ***** válasza:
Én továbbra is megértő vagyok ezzel kapcsolatban, de azt ugye te sem gondolod, hogy 1 év alatt 100 millát össze tudnál kufircolni? Ha kizárólag a saját egzisztenciád megteremtése a célod, akkor reális "pálya' a prostitúció. De maximalizálva van a ténykedés időtartama, mert a nő egyrészt kiég, másrészt veszít a vonzerejéből az évek múlásával. Szóval én nem foglak lebeszélni a kimondatlan szándékodról, sőt. Ez egyfajta katarzis felé indíthat el téged, miután "leteszed a lantot" más ember leszel. Szóval önismereti utazásnak sem utolsó a dolog. De azért jól fontold meg...
2013. ápr. 3. 17:32
 10/27 A kérdező kommentje:
Mondom..közelről ismerem ezt a világot, benne voltam. Aztán lett egy párkapcsolatom, szerelmes lettem külföldön. Az illető azonban időközben pénzügyileg szorító helyzetbe került. A párkapcsolatom tart csupán vissza hogy újrakezdjem. Nem a 100 milkát áll szándékomban összekufircolni. Egy normális életet szeretnék. Ezt akartam mindig is, egy stabil hátteret. Aztán egyszer csak meglett, majd most megint nincs. Itt vagyok diplomával és nem jutok egyről a kettőre. és most már érzelmek is kötnek! Itt errefelé sorra fuccsolnak be a vállalkozások, üzletek, miféle intézkedések ezek hogy szétbarmolják az egész gazdaságot, ellehetetlenítik a vállalkozásokat, a kocsmában nem lehet dohányozni(!!), nem lehet zene, nem lehet futball közvetítés, nem lehetnek játékgépek! Németországban még a kebabosnak is van játékgépe! és szép összeget hoznak az államkasszába. Ki érti ezt? :(
2013. ápr. 3. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!