Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nincsenek a prostik elhamarkod...

Nincsenek a prostik elhamarkodottan elítélve?

Figyelt kérdés
Az a nagyon nagyon 'erkölcsös' ember aki jobban utálja őket mint a gyilkosokat kb, elgondolkozott már valaha logikusan a világ dolgain, vagy legalább kinyitotta a szemét és szétnézett hogy mik a lehetőségek Magyarországon? Mert kétlem.

2013. ápr. 3. 12:53
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Azt megkérdezhetem hogy kb hány ügyfeled volt eddig?
2013. ápr. 8. 13:40
 22/27 anonim válasza:

aki prostituálódik, az előbb vagy utóbb áldozat. Nem kényszerből, egy idő után nem lehet csinálni. Lehet, hogy vki azt képzeli, hogy de jó, de izgalmas és mennyi pénz és élvezet, de ez illúzió. Ők áldozatok.

Én nem gondolnám, hogy ne lenne más lehetőséged egyébként...értem, hogy nem tudsz felköltözni a fővárosba, de mondjuk valahova a környékére ahonnan hamar be lehet járni? vagy peremkerületeibe (Csepel v a Rákos-kezdetű kerületek stb.)? Diplomás, értelmes nőnek tűnsz, akinek a helyén van az esze, én a helyedben megnézném, hogy milyen juttatásokra, támogatásokra vagyok jogosult az önkormányzattól, elkezdenék gyűjtögetni és dobbantanék.

Prostituálódni mégegyszer nem biztos, hogy érdemes...sem anyagilag, sem emberileg. Bár dícséretes, hogy egyszer ki tudtál belőle már lépni.

Most pont a prostituáltakról tanulok az egyetemen (pszichológiát és kriminológiát végzek), pont most keresek olyan prostituáltat vagy exprostituáltat akivel beszélhetnék, interjúzhatnék és mélységesen sajnálom, hogy nem élsz közelebb, veled szívesen beszélgetnék.

23N

2013. ápr. 12. 16:28
 23/27 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom én egyetemistaként csináltam ezt(igaz nem fűvel-fával feküdtem le,és nem a sarkon álltam),nagyon nem bántam meg,mert Anyagi gondok nélkül el tudtam végezni a sulit,kapcsolati tőke építsére is nagyon jó volt.Az egyik partnerem révén lett jól fizető állásom is.

Már házas vagyok,és nem lettem lelkisérült.A férjem tud a multamról,szóval nem kell rettegnem se,hogy egyszer kiderül.

2013. ápr. 13. 20:32
 24/27 anonim válasza:
mennyi ideig csináltad ezt utolsó? Egyébként egyéni különbségeken múlik és lelki alkaton, hogy kit mennyire ráz meg valami...van aki szerencsés , mint te, de te magad is írtad, hogy nem a klasszikus prostituált voltál.
2013. ápr. 14. 11:48
 25/27 anonim ***** válasza:

Szia!4 évig,amikor láttam,hogy nem fog menni a meló az egyetem mellett(gyógyszerész vagyok szóval nem büfészak volt).Ezalatt 9 partnerem volt.Van akivel még ma is tartom a kapcsolatot.Persze már nem "úgy".

Mondjuk nem is lett belőle lakásom,autóm mint azoknak akik "dubajoznak".De arra elég volt,hogy ne kelljen rettegnem miből fizetem ki az albit,rezsit,a könyveket,tudtam venii laptopot,nem kellett felvennem diákhitelt,és néha picit tudtam magamra is költeni.Kb 150ezer jött össze egy hónapban.

2013. ápr. 14. 13:52
 26/27 anonim ***** válasza:
Amúgy még 2003-2007 között volt szóval még válság előtt.Ma már szerintem nem lehet ennyi pénzt ilyen kevés partnerrel összehozni,mert néha nézem a hirdetéseket,és ilyen alklamenként(2-3 órára) 5-10 ezreket kérnek az állítólag "nem profi" lányok.
2013. ápr. 14. 13:56
 27/27 anonim válasza:
2013. aug. 12. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!