Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nincsenek a prostik elhamarkod...

Nincsenek a prostik elhamarkodottan elítélve?

Figyelt kérdés
Az a nagyon nagyon 'erkölcsös' ember aki jobban utálja őket mint a gyilkosokat kb, elgondolkozott már valaha logikusan a világ dolgain, vagy legalább kinyitotta a szemét és szétnézett hogy mik a lehetőségek Magyarországon? Mert kétlem.

2013. ápr. 3. 12:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Ja, szóval te már benne voltál. Akkor nincs szükség intelmekre.

Biztos nem nyugtat meg téged, de én nem nézlek le.

De ha meg is keresel egy rakás pénzt, az nem garancia a boldogságra.

Most akkor mi is a dilemmád? Hogy visszatérj-e az iparba?

2013. ápr. 3. 17:45
 12/27 A kérdező kommentje:
Az a dilemmám hogy majdhogynem rá vagyok kényszerítve megint.
2013. ápr. 3. 17:53
 13/27 A kérdező kommentje:
Itt annak van nyugodt élete akinek a szülei normálisan elindították az életbe és segítették. A többi meg menjen ugyebár a levesbe..
2013. ápr. 3. 17:56
 14/27 anonim ***** válasza:
Annyira azért nem vagy rossz helyzetben, mert van párkapcsolatod. Vagy talán pont ez a gond...
2013. ápr. 3. 17:59
 15/27 A kérdező kommentje:
Hát ez az. Nem hagytam el, azért mert pénzügyileg rossz helyzetbe került, miért is tettem volna hiszen amúgy minden rendben volt közöttünk. Én nem a pénzt néztem. Igenis rendes lánynak tartom magam. És azt kell látnom, a törtetőbbek többre mennek. Úgy értem én is ambíciózus vagyok. De soha nem gázoltam volna át senkin, meg nem dobnám ki vagy csalnám meg a pénz miatt. De a mostani helyzet csak rosszabbodik anyagilag, és mintha semmi kiút nem lenne!
2013. ápr. 3. 18:03
 16/27 A kérdező kommentje:
nincs pénzünk a fővárosba költözni, meg a kaucióra.
2013. ápr. 3. 18:06
 17/27 anonim ***** válasza:

6-os teljesen igazad van!

Ha olyan könnyű meg jó meló akkor csinálja aki irigyjedik!Vagy esetleg a kutya se fizetne neki úgy néz ki...?

Megértelek kérdező,szerintem aki ezt csinálja nem árt vele senkinek(max magának, ha olyan tipus,hogy lelkileg megviseli).Egy kizsákmányoló,terrorban,kirugással fenyegetve az embereket 12 órát dolgoztató vállakozó,sokkal erkölcstelenebb!

2013. ápr. 3. 22:20
 18/27 anonim ***** válasza:
én nem ítélem el őket, mindenkinek megvannak az okai. ha nagyon rossz lenne a helyzet én is elmennék prostinak.
2013. ápr. 4. 20:42
 19/27 anonim válasza:
100%

Szerinten rettentő képmutató dolog a prostik elítélése. Sokszor azok szidják őket a legjobban, akik a család mellett is eljárnak hozzájuk, de így próbálják a lelkiismeretüket tisztára mosni. A legtöbb pasi járt már (vagy ezután fog járni) prostinál, ebben ne nagyon tévedjünk... Hát én nem ítélem el őket, az is egy munka, nem sokban más mint egy masszőr munkája. Mindegyik egyfajta élvetetet okoz az "ügyfélnek"... Végül is a legősibb mesterség, mindig is volt rá igény bőven, és lesz is amíg világ a világ. Csak meg kell nézni milyen rengetegen űzik ezt az ipart... Sokan megdöbbennének, hogy így vagy úgy hány nő szexel pénzért. Családanyák, tanárok... Én kifejezetten örülök hogy annyi fiatal csajszi választja ezt a "szakmát", így jobbnál jobb lánykák testét élvezheti ki az ember különösebb energia befektetés és a barátnőkkel járó mindeféle nyűgök nyakbavétele nélkül... És miért nem használná ki ezt a lehetőséget egy csinos lány? Ismerek olyat, aki házat épített a keresetéből, amit lehet sosem tehetett volna akár egy diplomával is, vagy a 80-120 ezer forintos nettó fizetéssel.

Egyébként ilyen - is - a világ, ne legyenek illúzióink, nem véletlen ez a jelenet:

http://www.youtube.com/watch?v=dqJl5lOInGk

2013. ápr. 5. 13:14
 20/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ha kényszerből csinálod, az nem jó (persze megértem ha nincsen jobb alternatíva).
2013. ápr. 6. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!