Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon mekkora fizetés...

Magyarországon mekkora fizetés számít már nagyon jónak?

Figyelt kérdés
Mire lehet már rámondani, hogy valaki tényleg sokat keres?
2013. jún. 6. 21:32
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

"lemondani sok szórakozásról,amíg más bulizik,csajozik te akkor könyveket bújd meg a leírásokat,plusz nyelveket nyomd ezt éveken át"

Pontosan ezt csinálom 10 éve. A fizetésem most alulról nyaldossa a 300-at. Elképesztően messze van az itt leírt álomfizetéstől.

Persze ha újra meglódul az infláció, akkor még elképzelhető :).

Ismertem olyan országos hírű géptervezőt, aki 4 éve, nettó 160 eFt.-tal ment nyugdíjba.

És ismerek olyan 40 évest, aki most szenved egy kaki kandós diplomáért levelezőn, immár 6 éve, és egy lapos érettségivel 600 nettó.

És ismerem mindkettő jellemét, ezért bátran kijelenthetem: a magas fizetéshez gátlástalanság kell, magyképűség, átgázolni a kevésbé önzőkön, a meleg szarig kinyalni a főnökök seggét, elmosni a főnök-alkalmazott viszony határát. A tudás másodlagos, a jó szöveg elsődleges.

Hatalmas hátrányban vannak azok a 30-asok, akikbe még gyerekkorukban belesúlykolták: az ember a saját érdekeit, helyezze a társadalom boldogulásának érdekei mögé.

És ez feketén-fehéren látszik.

2013. jún. 7. 21:15
 22/34 Flector 67 ***** válasza:

Vagy egyszerűen merni kell kockáztatni.

Persze van olyan is, akire jellemző az előző válaszoló jellemzése.

2013. jún. 7. 21:28
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

"Nő a fizetésed, nőnek az igényeid is"

Ha telhetetlen kis disznócska szerepébe bújsz, és villogsz a körülötted lévőknek. akkor igen, de ne magadból indulj ki.

2013. jún. 7. 22:05
 24/34 Flector 67 ***** válasza:
100%
Ez az utolsó, nem csalódtam:) Már vártam egy ilyen értelmiségi választ....
2013. jún. 7. 22:35
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nem mondott hülyeséget az illető. Minden pénzt el lehet költeni, a havi 5 milkót is. Nézd meg a Lottó nyerteseket!

Miért kéne, hogy a végtelenségig nőjenek az igényeid?

Én minden fizetésemből tudtam idáig félrerakni a 120 ezerből meg a 350-ből is.

Ismerősöm 4 éve Németországban dolgozik nettó 1300 Eurós fizetésért. A szállás ingyen van. Nemrég megszűnt a munkahelye és az anyjától kellett kölcsönkérnie, hogy újra ki tudjon menni..

2013. jún. 7. 22:43
 26/34 Flector 67 ***** válasza:
Az hogy tudtál félrerakni más kérdés. De gondolom, ha havi 5 milliót keresnél, nem azon a szinten élnél, mint most, amikor 350-et. Vagy tévedek?
2013. jún. 7. 22:45
 27/34 anonim ***** válasza:

#21-es aki 160-ért melózik és országos hírű az pancser,mit keres itthon?

Meg ha 10 éve hajt és csak 300-t kap akkor valamit nem jól csinál.

Biztos vagy benne,hogy mindent elkövettél meló helyeden?

Mert ha neked délután pontban 5kor kiesik mindig a toll a kezedből akkor nem is fog nőni a fizud.

Képes vagy akár több feladatot is ellátni,sőt akár mástól is elvenni ha úgy kell?

Képes vagy-e éjszakázni?Utazgatni,ha a cég úgy kívánja,hogy holnap Hong-Kongba kell menned?

Vagy akkor miért nem keresel másik helyet?

Miért nem nézel szét kint?

Én biztos nem maradnék 3kilóért ez vicc,egy kezdő full junior tesztelő kollégám aki elment másik céghez mivel gyakornok volt nálunk ő kapott azonnal 3kilót nettóban,1 év tapasztalattal.

A többiben van igazság ha a cél úgy kívánja gyereket családot és mindenkit háttérbe kell szorítani és teperni teperni ameddig bírod,és igen néha nyalni se árt valamilyen szinten,ha úgy kéri a vezető és bejött egy meló akkor nem ,,majd holnap,most készültem haza",hanem szépen ledobod a táskád gép elő és megcsinálod ha kell este 11kor még bent maradsz sőt másnap akár egész nap is.Ez van,nagypálya nincsen ingyen keményen meg kell érte szenvedni.

2013. jún. 7. 22:53
 28/34 anonim ***** válasza:
Nyilván nem, de havi legalább 3 millió abból is menne a takarékba.
2013. jún. 7. 23:59
 29/34 anonim ***** válasza:

Nekem havi 150 e már jónak számítana,de a felét kapom.

szerintetek ez valós munkalehetőség? :

Szia

Nemetorszag :

6-8-12-16-20-24-h.

műszakok vannak !

Munkásszálon biztosított lakás étkezés napi 3* 130.000ft/hó/­hfő ami a fizetésböl kerül levonásra Kiutazás : 65.000ft ami tartalmazza kiút és úti biztosítást is! Min.kb.fizu.:780.000ft Anglia : 6-8-12-16-20-24-h. munkaidők vannak !

Munkaszálló biztosított és napi 3*étkezés

80.000ft/ft/ho ami a fizetésből kerül levonásra

utazás :

35.000ft ami tartalmazza kiutazást és az biztosítást !

min.kb.fizu 360.000ft

Munkalehetosegek :

-Takaritoi

-Raktarosi

-Szakas /felszolgalo /mosogato

-Kumuves agazatsi segedmunkak

Szemely,lakcimkartya adokartya,betegkartya fenymasolat

kezzel es geppel irott oneletrajz

tudoszuro,orvosi alkalmasagi, es a haziorvostol h.nem vagy fertozo kozosegbe mehetel ennyi kell +kiutazasi dij es mindent hozni kell a szerzodesirasra !

2013. jún. 8. 08:05
 30/34 anonim ***** válasza:

23-as: így van, maradj meg csak a kis 100e Ft-os szinten jó az neked, ne is akarjál többre vágyni, egyed a zsíroskenyeret, max úgy is csak a Omszki-tóhoz jutsz el nyaranta és elég neked egy 15 éves lepukkan autó. Majd beszélgessünk el 10 év múlva újra, állítom addigra már híd alatt fogsz lakni és nem lesz mit mesélni az unokáknak, ill elmondhatod majd, hogy semmire sem vitted, semmit nem láttál az életben, mert te eltettél minden pénz, de most van kb 1-2 milliód és leszel 60 éves.

Lehet nekem is csak annyi lesz addigra, ha a bank elveszi a pénzem, de elmondhatom, hogy színes életet éltem.

2013. jún. 8. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!