Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon mekkora fizetés...

Magyarországon mekkora fizetés számít már nagyon jónak?

Figyelt kérdés
Mire lehet már rámondani, hogy valaki tényleg sokat keres?
2013. jún. 6. 21:32
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
47%
1 milka/hó felett
2013. jún. 6. 21:35
 2/34 anonim ***** válasza:
78%

sokat és jónak nem ugyan az.

Szolnokon nettó 170K jónak mondható.

2013. jún. 6. 21:37
 3/34 A kérdező kommentje:

Akkor úgy írom, ami nem úgy jó, hogy na abból pont meg lehet élni, hanem amire az emberek már úgy gondolnak, hogy húha, de jól megy annak, aki annyit keres.

Nyilván annak, aki 80 ezret keres, a 120 is álom, de úgy általában objektíven mi Magyarországon egy olyan fizetés, ami mellett nincs ok panaszkodni, amire már akár irigykedni is lehet.

Azért az első 1 milla válasz, az szerintem kicsit túlzás.

2013. jún. 6. 21:58
 4/34 Flector 67 ***** válasza:
67%
Ez mindig változó, mert a keresettel, vagyonnal egy mértékig nőnek az igények is. Valaki, aki 100-at keres, annak az 500 már hatalmas pénz. Aki osztalékból évi 100 milliót, annak a havi 1 millió édes kevés.
2013. jún. 6. 22:05
 5/34 anonim ***** válasza:
50%

az első vagyok újra

1 millió/hónap nem olyan lehetetlen, főleg ha van egy közepes méretű céged stb.

Aki már 400-500 forint körül keres már jónak mondhatja magát, hiszen az átlag 2x-ét veszi fel havonta. Aki meg ezen fölül van az már látványosan is gazdag ha ez így érthető

2013. jún. 6. 22:07
 6/34 anonim ***** válasza:
68%

Alkalmazottként kb. nettó 450 fölött már lehet mondani. Persze vannak csókosok, ifjú titánok, rokonok, stb... De ez a Gauss-görbe túlsó vége, uh. inkább levágnám.

Maszekok, politikusok, állami cégek vezetősége, stb... más lapra tartozik.

2013. jún. 6. 22:14
 7/34 anonim ***** válasza:
84%
Nekem 440e nettóm, ami magyar fizetéseket tekintve szerintem jónak mondható, de az az igazság, hogy ez sem elegendő túl sok mindenre. Hiába van ilyen fizetésem, egy saját lakás, jó kocsi nekem is csak álom.
2013. jún. 6. 22:18
 8/34 A kérdező kommentje:

Csak szoktam hallani, hogy pl. egyik idősebb unokatesóm ügyfélszolgálatosként dolgozik, keres vagy 150ezret, és akkor az egész család úgy odavan, hogy milyen jól keres. Meg egyszer hallottam az utcán, hogy valaki mondja, hogy 120-at kap és akkor ott mondták neki, hogy ú az már nagyon jó.

De szerintem ezek a fizetések nem olyan sokak. Már, ha ránézek egy ilyen csekkre, vagy, hogy mi mennyibe kerül, egy ház, meg egy kocsi. Vagy egy ruha mondjuk.

Azért érdekelt, hogy most komolyan egy átlagos embernek mi az, ami tényleg már olyan "húha micsoda fizetés" kategória.

Azt tudom, hogy van aki egy milliókat meg többeket is keres, de hát gondolom az elég kivételes, pl. biztos nem keres annyit ebben a kis városban, az egész új városrész, ahova ilyen szép házakat építenek, amiről úgy beszélnek, hogy ja ott a "gazdagok" laknak.

2013. jún. 6. 22:40
 9/34 anonim ***** válasza:
87%
Egy átlag embernek szerintem nettó 300 már soknak számít.
2013. jún. 6. 23:20
 10/34 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem is 1 guriga/hó NETTÓ jövedelem,én olyan 4kilót keresek,de hidd el ez is csak elég,.ebből nem veszel ewgy Audi A6-t.

1 milla/hó már nem rossz,de még az se mindenre,egy 1,5milla/hó vagy több na az már tényleg komoly.

2013. jún. 7. 07:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!