Más is van itt aki diplomásként irreálisan keveset keres?
Figyelt kérdés
Én nettó 82000 jelenleg és juttatásként fizetik a bérletet2009. szept. 22. 12:25
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod és azt üzenem: Kitartás!
2009. szept. 25. 09:41
12/15 anonim válasza:
Én közgazdász diplomával mentem el egy olyan munkahelyre ahova a 8 ált volt az elvárás, de sajnos egyszerűen nem találtam mást. 80e Ft-ot kerestem. (nem bejelentve)
Az összes felettesemnek csak a nyolc osztálya volt meg. Egy-kettőnek érettségi.
13/15 anonim válasza:
Pályakezdő közgazdász vok, egy felső szakmai és egy közép szakmai nyelvvizsgával+ folyamatban egy másik főiskolám is. Sehova nem kellek, m. pályakezdő vagyok, szóval én már annak is örülnék, ha egy nem diplomás helyre felvennének, de még oda sincs semmi esély, m képzettebb vok a feletteseimnél:(
14/15 A kérdező kommentje:
igen, ez nekem is dilemma, hogy szívesen mennék máshova is, mert nem tudok a szakmámban elhelyezkedni, de nem vesznek fel, mert azt gondolják, nem maradok majd hosszútávon, mert van egy jó szakmám. (ami valóban jó, csak a válság idején nem éppen keresett, főleg nem pályakezdőként)
2009. szept. 28. 11:37
15/15 anonim válasza:
Szia! Én műszaki tanár diplomával keresek nettó 84000 ft-ot tehát én sem vagyok éppen eleresztve anyagilag. Bár mondjuk ez főiskolai diploma (4 év) most húztam rá 1.5 évet MA szakon. HA átveszem a diplomát, miután meglesz a középfokú nő fizetésem bruttó 10000 -vel :) tehát akkor lesz ám Kánaán 92000 -vel :)A lényeg az hogy ha lehet váltani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!