Más is van itt aki diplomásként irreálisan keveset keres?
Ez azért függ attól is, hogy milyen diplomád van, hány nyelvvizsgád, hová mentél el dolgozni.
Azért szerintem egy jó diplomával (Nem BA/BSc-re gondolok, mert azt nem hívnám diplomának, az csak papír és nem kommunikáció vagy más büfé szak), nyelvvizsgákkal bármikor találsz állást 200 felett.
ha ennyire jó diplomád van, akkor sztem találhatnál jobban fizető állást is. ennyi erővel kőművesnek is elmehetnél, mert talán még ők is jobban keresnek. ezzel nem degradálni szeretnélek, de úgy gondolom, hogy nagyon nem becsülnek meg téged a munkahelyeden!
ne félj váltani.
egyébként nekem büfészakos diplomám van, de simán megkeresem a 100at.
Annyit azért minimum mint egy árufeltöltő (hozzátenném Bp-en)... nettó 100 000-at kb.
nem vagyok felsőbbrendű nyilván, de gondolj bele, hogy amikor tanultam (5 év) vállaltam azt, hogy nem fogok abban az időszakban semmit keresni (10 000 Ft ösztöndíj, mert jól tanultam) és meg is dolgoztam a diplomáért. Sajnálod tőlem, hogy ezért valamit várok cserébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!