Ha egy álláshirdetésben középiskolai végzettség van megjelölve, mint elvárás, akkor én diplomásként szóba sem jöhetek?
szerintem nem véletlen, hogyközépiskolai végzettség van megjelölve. Mertha várnának diplomásokat is, akkor azt írták volna: minimum középiskolai végzettség.
Nem örülnének szerintem ha diplomásként jelentkezel: egyrészt a diplomás bér miatt (nem tudom, de lehet hogy kötelező diplomás minimálbért adni egy diplomásnak) másrészt meg nyilván valamiért szerezted a diplomád, ergo valószínű, hogy tovább akarsz lépni, tovább keresel munkát, nem olyan hozzáállással végzed el a munkád.
De nem tudom, hogyan gondolkodnak a munkáltatók.
Én letagadnám, hogydiplomás vagyok.
Én is be szoktam adni, ha megfelelek a feltételeknek, még akkor is, ha csak középfokú végzettséget kérnek. Veszteni nem veszthetsz vele, mert az, amit kérnek, megvan.
Én is gondoltam rá, hogy letagadom a diplomámat, csak akkor megkérdezhetik, hogy igen, és mit csinált 4-6 évig? Mert az az időszak, amikor egyetemre jártam, kimarad az önéletrajzból, lyukas lesz ezáltal az önéletrajz, s ilyenkor mit mondjon az ember? keresgéltem?
Minden hová add be, ahová úgy gondolod, hogy megfelelsz a kívánalmaknak. Ha nem diplomásat keresnek, úgyis elküldenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!