30 éves diplomásként hogyan lehetek rendőr?
Diplomás rendőr?
- Parancsoljon főnök úr..
Jó a kérdés közrendőrséghez úgy tudom szakközép kell..
Sztem estin a rendőrtiszti, de fogalmam sincs..
www.arszki.hu
ez egy középiskola, minden részletesen le van írva a honlapom!!
nem tudom pontosan, h az rtf-re, csak ennek a sulinak az elvégzése után lehet menni. Szerintem nyugodtan menj be a hozzád legközelebbi rendőrségre, ott válaszolnak majd a kérdésedre:)
Ha van már felsőfokú végzettséged, akkor nem kell semmi rendőrtiszti, vagy más iskola, csak egy OKJ-s rendőr átképzés (erre ők küldenek majd el, neked kell kifizetned).
Menj be a helyi rendőrség toborzó irodájába (ezeket megtalálod, ha rákeresel), aztán ott mondd el nekik a szándékodat.
De jó ha tudod, hogy vannak abszolút kizáró okok, például kell egy minimális testmagasság (ezen nem lehet segíteni ha nincs meg), a nyers látóélességnek 3.0 dioptria alatt kell lenni (ha nincs, akkor szemműtét kell előzőleg), illetve teljesíteni kell fizikai és pszichológiai teszteket. Kb. 3-4 hónap, mire ténylegesen túljutsz ezeken, és munkába állhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!