24 éves vagyok, mi kell ahhoz hogy rendőr lehessek? Mik a követelmények? 2 szakmám van.
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 15:59
1/7 anonim válasza:
igen, és hát 20 feletti IQ már gondot jelent, erre vigyázz a tesztnél, a pszichol alkalmasságiaknál pedig az agresszivitás nagyon jöjjön elő belőled
2/7 anonim válasza:
De ez csak a rendőrtiszti.
3/7 anonim válasza:
Fizikai, egészségügyi és pszichológiai alkalmasság a feltétel. Illetve rendészeti szakközépiskolákba műveltségi teszt. RTF-re, ha jól tudom (oda járok, de nem vagyok benne biztos) 25 éves korig lehet jelentkezni. Egyébként mindegyik rendészeti szakközépiskolának (Miskolc, Adyliget, Körmend, Szeged) van honlapja, azokon találsz pontos információkat.
4/7 anonim válasza:
Nem lehetsz rendőr. A kérdésben megfogalmaztál 3 kerek, és helyesírás szempontjából helyes mondatot. Ez kizáró ok.
5/7 anonim válasza:
Utolsó: LOL :D
Igen, ez sajna tényleg kizáró ok.
Nézz körül a fentebb említett iskolák honlapjain!
6/7 anonim válasza:
12.02 22.59-es.
Akkor hogy lehet az, hogy valamelyik rendőr már rég elmúlt 25 mikor RTF-et végez?
pl asszem akit a keletinél halálra gázoltak is épp most végezte volna el (lehet ÁJK-s volt).
Az RTF-en van egyáltalán levelező tagozat? vagy, ha valaki már rendőr, de szeretné tovább képezni magát, akkor lehet ez nem vonatkozik rá (25 év).
Az eredeti kérdésre a válasz:
ha 24 éves vagy, tudom ajánlani országunk specialitását: az IRK-t.
"Z"
7/7 anonim válasza:
Igaz, pontosítok.
Nappali képzésre 25 éves korig lehet jelentkezni (kivéve a büntetés-végrehajtási szak). Van levelező tagozat is, hivatásosoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!