Tamara25 kérdése:
Valaki valamit tud a Miskolci székhelyű Liptó-hús Kft-ről? Vagy az ugyan az mint a Merdint? Sögelbe készülünk ki Május 2-án!
Figyelt kérdés
#husipar #Sögeli
2013. márc. 31. 16:23
191/209 anonim válasza:
Én május10-én mondtam fel,13-án feladtam a papírokat és most megyek ki június 10-én hétfőn.
193/209 anonim válasza:
ADDIG SEMMI PÉNZT NEM KAPTÁL,MERT ELVILEG HA A SZERZŐDÉST ALÁÍROD MÁR ÁLLOMÁNYBA VESZNEK!
195/209 anonim válasza:
Te már holnap indulsz,nem tudom nekem mikor szólnak!Hogy készülsz : gyógyszerek-kaja-pénz.Amúgy hentes a szakmád?
sok szerencsét!Irj ha tudsz.
196/209 anonim válasza:
Ma van az indulás a Keletiből 15.30-kor.Gyógyszereket viszek fájdalomcs.,gyulladáscsökkentő,krémek.(azt mondják ezekre szükség lesz).Kaját is viszek főleg konzervek.Pénzt azt nem túl sokat mert eléggé szükösen vagyunk.Nem hentes a szakmám.
197/209 anonim válasza:
Csütörtökön jön valaki a keletitöl??
198/209 anonim válasza:
Hogy - hogy csak 20.932Ft-ot kaptál majdnem egy hónapra ??
Jóval többet kellett volna hogy kapj! Elvileg minimálbért utalnak a számlára.
Ilyenkor mi van ?????
199/209 anonim válasza:
Május13-tól számolva 20.932ft igen elég karcsú.
Bár először amikor megkérdeztem hogy a várakozásra fizetnek-e vmit azt mondták hogy nem.Meg is lepődtem amikor jött az sms az utalásról.
200/209 anonim válasza:
Ezért simán fel lehetne jelenteni őket, mert elvileg minimálbérre jelentenek be, annak a nettója kb : 73000 ft, akkor most mi at, hogy 20 ezer párszáz forintot fizetnek ???
Simán felnyomnám őket !!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!