Tamara25 kérdése:
Valaki valamit tud a Miskolci székhelyű Liptó-hús Kft-ről? Vagy az ugyan az mint a Merdint? Sögelbe készülünk ki Május 2-án!
Figyelt kérdés
#husipar #Sögeli
2013. márc. 31. 16:23
161/209 anonim válasza:
Világos,nem személyeskedtem én,hanem általánosan írtam. Nem csak te vagy így ezzel,hidd el.tudom más nem érdekel.jogos,engem se.csak sokan átestek már ezen,és nem szabad összezuhanni.ki kell tartani,mert kint is nagy lesz a nyomás.ha itt nem bírja valaki kivárni az időt,az bele se vágjon,mert hamarosan hazakullog és kezdhet mindent elölről.ez is pszichés terhelés(szerinted véletlenül csinálják így,ugyanmár).....
162/209 anonim válasza:
A pénztelenségtől nagyobb nyomás nincs.Lehet hogy nyomás kinnt is lesz,de legalább a pénzed a számládra megy.Most se pénz,se munka de a csekkekk meg jönnek.:(
163/209 anonim válasza:
Ez mindenkinél így van,sajnos.Én se így terveztem,de most már látom az alagút végét! :))
165/209 anonim válasza:
hétfőn megyek,az 51-es körzetnél vesznek fel... :)
166/209 anonim válasza:
Bár már én is mennék!De azért sok sikert kívánok!Ha tudsz valahogy jelentkezz az oldalon!
167/209 anonim válasza:
Köszi!Megpróbálok,de nincs netes telóm úgyhogy egyenlőre kizárt sajnos.Ki kéne tartani azért! :)
169/209 jboz válasza:
Üdv mindenkinek!Elkezdődött ismét egy reménykedő hét.Annak aki ma megy ki sok szerencsét és kitartást!Remélem mi is követjük hamarosan.
170/209 anonim válasza:
Köszi,néhány óra és megyek a buszhoz!kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!