Tamara25 kérdése:
Valaki valamit tud a Miskolci székhelyű Liptó-hús Kft-ről? Vagy az ugyan az mint a Merdint? Sögelbe készülünk ki Május 2-án!
Figyelt kérdés
#husipar #Sögeli
2013. márc. 31. 16:23
181/209 jboz válasza:
Majd fognak!már én is kezdtem kétségbe esni,de eljött az én időm is,igazuk volt a többieknek,hogy ki kell várni,pedig már én is lemondtam róla :-)
182/209 anonim válasza:
Mennyi cuccot viszel?Bőrönd vagy kisebb sporttáska?Amúgy sok sikert.Ha tudsz kintről írj,bár remélem már nem kell sokat várnom.:(
183/209 jboz válasza:
Köszi!Van egy kisebb bőröndöm azt viszem.Azt mondják ruha nem túl sok kell mert sokat melózunk,inkább viszek ki egy kis kaját mert a pénztárcám igen kiürült az utóbbi hónapban :)kint meg nem tudom mikor kapok pénzt.Nem tudom,hogy alakul,de ha lesz rá lehetőség mindenképp jelentkezem.És kitartás mindenkinek!
185/209 anonim válasza:
Napi 2 euróból ki lehet jönni, gondolok itt kenyér, tej felvágott, kész étel konzervek. Tehát egyszerűbb ételek. Nekem kint van a férjem, és ő ennyit vitt ki. Aldi van a közelben, oda jár vásárolni, olcsóbb mint az itthon, nagyon jó áraik vannak, egy kiló kenyér 1 euró alatt van. No para! :)
187/209 anonim válasza:
Sziasztok azt lehet tudni mennyivel szolnak elöbb hogy indulhatsz ki??
189/209 jboz válasza:
Ma indulnék,de a cuccaim nem férnek a bőröndbe:)aki kiment hogy vitte az ágyneműt?nem lesz egyszerű.
190/209 Joci35 válasza:
sziasztok.engem ma hivtak en elkuldtem leszamlos papirt,szerintetek akkor mikor lesz kb kiindulas.csekk masolat meg orvosi papirok masolata kell.innen sztetek mennyi ido a kiutazas?koszike valaszotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!