Tamara25 kérdése:
Valaki valamit tud a Miskolci székhelyű Liptó-hús Kft-ről? Vagy az ugyan az mint a Merdint? Sögelbe készülünk ki Május 2-án!
Figyelt kérdés
#husipar #Sögeli
2013. márc. 31. 16:23
1/209 pippanat válasza:
Én ma voltam tájékoztatáson Pesten és szerintem is ez a két cég ua. Nekünk először 2hónap betanulás Molbergen-ben és utána raknak át Sögel-be.
2/209 A kérdező kommentje:
Köszi a választ igen már közbe rá jöttem ugyan az a cég. És te mikor indulsz ki???Én május 2-án.
2013. ápr. 6. 22:11
3/209 pippanat válasza:
Én még nem tudom, előbb le kell számolnom a másik helyről, de májusban jó lenne, nekünk időpontokat nem mondtak mikor van indulás. A szerződést már aláírtad?
4/209 A kérdező kommentje:
Miskolcon voltam tájékoztatón,ott meg kérdezték mikor tudnák ki menni.Nekem is le kell számolnom a mostani munka helyemről.Ezért megyek Májusba.A szerződést még nem írtam alá Április 30-án fogom.Ismerősöd van kint??Vagy valami infó a cégről???
2013. ápr. 7. 13:35
5/209 anonim válasza:
Sziasztok! Az érdeklődőknek egyelőre csak annyit tudok mondani, hogy az én párom tegnap utazott el. Az utazás rendben zajlott, egy német rendszámú kisbusz jött értük. Sögel-be és Kosfeld-be vitték őket betanulni. A szállás állítólag jó, kétágyas szobában helyezték el.
Elvileg 2 hónap után jöhetnek haza először 2 hétre, utána a visszautazást már egyénileg kell megoldani.
12 órás műszakok vannak, változó kezdéssel, hol hajnali 3-tól, hol "csak" reggel 6-tól. Állítólag túlórára is van lehetőség. (csak olvastunk róla, hogy nem csak van túlóra, hanem KELL is túlórázni, de erről egyelőre személyes tapasztalat nincs)
Mindenki, aki nekiindul, sok szerencsét!
6/209 pippanat válasza:
Köszi az infót, majd még érdeklődöm.
7/209 A kérdező kommentje:
Köszi az infót! Én már elég sokat érdeklődtem,mert május 2án indulok!Elég korrekt cég a vélemények alapján,csak a munka kemény!A párod is Miskolcon volt tájékoztatón?? Mert nekünk ott azt mondták,hogy igen 2hónap után lehet haza jönni vagyis hoznak!De viszont utána is ha igényeljük a buszt akkor vissza is visznek!És 18000ft kell először be fizetni.
2013. ápr. 17. 15:23
8/209 jboz válasza:
sziasztok én pesten voltam tájékoztatón és ott is azt mondták,hogy jöhetünk busszal vagy saját kocsival is.én 10-n megyek szerződést kötni,ha addig van valami infótok megköszönöm.
9/209 jboz válasza:
Szia 5/8-as! Csak érdeklődnék,hogy a párod mondott-e már valamit a munkáról,munkatársakról,stb?Ha tudsz valamit légyszi küld már el.köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!