Tamara25 kérdése:
Valaki valamit tud a Miskolci székhelyű Liptó-hús Kft-ről? Vagy az ugyan az mint a Merdint? Sögelbe készülünk ki Május 2-án!
Figyelt kérdés
#husipar #Sögeli
2013. márc. 31. 16:23
61/209 A kérdező kommentje:
Köszi!Én is sok sok sikert kívánok mindenkinek!!Egy hetet kellet nekem is várni!:)))
2013. máj. 8. 14:19
62/209 Joci35 válasza:
Sziasztok!Valaki megy már 15.e utan szerzodeest kőtni ?Ha igen mikor ??kőszőnőm választ:)
64/209 jboz válasza:
Lehet kint is kötni?mert én tegnap küldtem el a leszámolós papírjaim,és szeretnék mielőbb kijutni!
65/209 Joci35 válasza:
Hát nem tudni mi van:)De jo lenne kijutni mert kaptam mar masik ajanaltot ahova barmikor meheetnenk:)De ezt megvarom mar:)
68/209 anonim válasza:
Kint írom alá a szerződést,mert Miskolctól marha messze lakok,ezért nem megoldható az utazgatás.Azt mondták,majd a kinti kapcsolattartónál írom meg.
69/209 superboci válasza:
hali!!A barátommal együtt voltunk Miskolcon a tájékoztatón és már fel is mondott,23-án megy szerződést aláírni de még nem tiszta,hogy Sögel v.Molbergen a célállomás. Az egyik ismerősnek pedig már szerződés ellőtt megmondták hova megy.
70/209 Joci35 válasza:
Hat mi is nagyon messze lakunk :)300km .)miskolctol:))iGEN GYARI MELO az is :)))oda igaazbol mar mehetek de elotte ezt megvarom mizu.Ott nem kell ennyi ido se sőt ma szolok jovoheten mek :)ennyi .megvarom mi lesz:)de ha gondolod adok nevet cimet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!