Tamara25 kérdése:
Valaki valamit tud a Miskolci székhelyű Liptó-hús Kft-ről? Vagy az ugyan az mint a Merdint? Sögelbe készülünk ki Május 2-án!
Figyelt kérdés
#husipar #Sögeli
2013. márc. 31. 16:23
31/209 A kérdező kommentje:
Szia!Az itthoni minimálbér,és kint 3hónapig 33Eu egy nap.Aztán 3hónap után emelnek ha kint maradsz.Ezt mondták a tájékoztatón.
2013. máj. 3. 22:57
32/209 anonim válasza:
Így van!De azért ne feledkezzünk meg az alapbérről sem,az 220-230 euro,erre jönnek az előbb említett pénzek.
33/209 A kérdező kommentje:
A 220-230eu az még plusz???Mert erről nem tudok semmit.
2013. máj. 4. 10:04
34/209 anonim válasza:
ez a havi alapbér.erre jön az órabér,és a magyar minimálbér.
35/209 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam!De te ott dolgozol vagy van ismerősöd??? Mert nekünk ezt a tájékoztatón nem mondták.
2013. máj. 4. 13:38
37/209 Joci35 válasza:
Nekunk is mondtak sőt azt is hogy felvettek ,és maj 15ig hivnak tovabbiak miatt .sztem lassan en is indulok.:))
38/209 km74 válasza:
Itt a pénzetek úgy alakul hogy Molbergenbe napi bér van bizonyos darabszám után van a 33 euró ha kevesebb a darabszám akkor nincs meg az egész napod ha több is a darabszám akkor is csak a napi béred kapod munka lehet 10-és 14 óra is vagy több ha nincs munka nincs pénz emelés meg attól függ hogy menyire tudsz majd teljesíteni.
Sögelbe másabb kicsit ott van túlóra lehetőség amit ki is fizetnek ott 12 óra munka egész nap ha kevesebb akkor ott sem kapod meg az egész napot vagyis a napibéred.
Fizetéssel nincs gond rendesen utalnak 10.én már számlán szokott leni az utalás a kintre meg 20-ig hozzák.
minimálbért euróba kapod az 215-240 között mozog ere megy az napibéred ahány napot dolgoztál.
39/209 Joci35 válasza:
Sziasztok .Sztetek ha azt modntak 15ig hivnak megbeszelni indulas papairok stb .akkor kijutok meg ebbe honapba?Koszike aki ir valaszat.
40/209 A kérdező kommentje:
Nekem már szerződésem van Május 1től de még itthon vagyok :((( Nincs hely szóval várni kell lehet ebbe a hónapba még én se juttok ki:((
2013. máj. 5. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!