Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki valamit tud a Miskolci...

Tamara25 kérdése:

Valaki valamit tud a Miskolci székhelyű Liptó-hús Kft-ről? Vagy az ugyan az mint a Merdint? Sögelbe készülünk ki Május 2-án!

Figyelt kérdés

#husipar #Sögeli
2013. márc. 31. 16:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/209 anonim ***** válasza:
100%

Nos, a párom egy hete kezdett. A fizikai megterhelés nagy, azt mondta fáj mindene, de bele lehet szokni szerinte. Ő már most, hogy eltelt egy hét, bizakodik, hogy bírja majd. Rá kell érezni a munkára, utána már megy minden a maga útján.

Két ágyas szobában helyezték el, egy másik "újonccal".

A kollégák állítólag rendesek, a második nap már beszéltek hozzá, kérdezgették, hogy hogy bírja.

A boltban majdnem minden olcsóbb, csak a cigaretta drágább, mint itthon.

Ami változás van, az annyi, hogy most tudtuk csak meg, hogy a kezdőket nem 2, hanem 3 hónap után hozzák először haza, ennyi a próbaidő. :(

Ha valaki utána is visszamegy, akkor elvileg megemelik a fizetését valamennyivel.

Egyelőre ennyit tudok mondani, meg annyit még, hogy internetezési lehetőséget egyelőre nem találtunk. (lehet venni mobilnetet elvileg, ha van laptop)

Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok.

2013. ápr. 20. 20:23
 12/209 A kérdező kommentje:
Én még annyit szeretnék kérdezni,egy szálláson hányan laknak?? A munka idő 12óra??
2013. ápr. 20. 22:19
 13/209 jboz ***** válasza:
100%
köszönjük az infót.engem is az érdekelne még hogy,hányan laknak egy lakásban és,hogy milyenek a körülmények?
2013. ápr. 21. 14:02
 14/209 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hányan laknak egy szálláson, azt nem tudom megmondani, de van ott több "lakás", ezt csak onnan tudom, hogy tegnap mesélte a párom, hogy volt egy kis buli, és más szállásról is mentek át. Ebben csak férfiak laknak. Van egy ház, ahol pedig csak nők.

A város, a környezet, a környék és a lakás is teljesen kulturált.

A páromat sokat biztatják a kollégák, rendesek, mindenki nagyon normális. Az első egy-két hét a gáz, amíg az ember megszokja az új helyet, az idegen környezetet, na meg azt, hogy távol van a szeretteitől. A környezettel, emberekkel semmi gond nincs.

A munkaidő 12 óra, de általában ez többre jön ki. (14...) Kb. 3 óránként van egy fél órás szünet. (de ebbe bele kell férnie a kések elmosásának, a fertőtlenítésnek stb..)

Ha van még kérdés nyugodtan, de mivel nagyon drága a telefon (160 ft/ perc itthonról), ezért én is mindent csak részleteiben tudok meg. (mint mondtam, internet még nincs- elvileg 50 euro a kezdő mobilnet csomag, az meg drága úgy, hogy még nem biztos semmi és laptop-ja is csak egy srácnak van..)

2013. ápr. 21. 19:51
 15/209 jboz ***** válasza:
100%
Igazán köszönöm a sok infót,már alig várom ,hogy én is mehessek,csak ez a fránya felmondási idő :-) de már nem sok van belőle!
2013. ápr. 21. 20:21
 16/209 A kérdező kommentje:
Én is köszönöm az infót!Akkor ezek szerint külön vannak a nők és a férfiak?? Én május 2én megyek,már most izgulok:)
2013. ápr. 21. 20:36
 17/209 A kérdező kommentje:
És még az érdekelne hogy az utazást követő nap már dolgoztak??
2013. ápr. 21. 20:41
 18/209 jboz ***** válasza:
100%
bocsi,de van még egy kérdésem.A párod előtte hentes volt vagy bele lehet tanulni?
2013. ápr. 21. 21:35
 19/209 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nem, a párom nem hentes, sőt, semmiféle köze nem volt semmilyen húsipari melóhoz, max csak a bevásárlások során. :) Mindent meg lehet tanulni, ő is ezzel biztatja magát. :) Az ízületek fájnak az elején, neki is fájt mindene, főleg az állástól és a csuklója. Világ életében targoncázott, ehhez szokott, mégis csinálja. :)

A szálláson általában nemek szerint vannak elosztva, legalábbis Kosfeld-ben így van, Sögelben nem tudom. (a sögeli szállásról elég rossz dolgokat hallottunk)

2013. ápr. 22. 10:43
 20/209 anonim ***** válasza:
100%
Ja, igen, azt elfelejtettem: hétfőn indultak, kedd reggel érkeztek meg Sögelbe (ott papírmunka, szerződések, stb..), és délután 4 körül Kosfeld-be (kb másfél órányi út Sögeltől). Másnap, szerdán hajnalban kezdtek.
2013. ápr. 22. 10:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!