Tamara25 kérdése:
Valaki valamit tud a Miskolci székhelyű Liptó-hús Kft-ről? Vagy az ugyan az mint a Merdint? Sögelbe készülünk ki Május 2-án!
Figyelt kérdés
#husipar #Sögeli
2013. márc. 31. 16:23
81/209 anonim válasza:
Én is ma hívtam őket,azt mondta a nő hogy a kolléganője fog majd hívni,hogy melyik járatra tud felrakni.Azt nem mondta hogy nincs szállás.Most erre az időre hogy itthon vagyunk fizetnek vmit?Hétfőn azt mondták hogy állományba vettek.Aki tud vmit írjon!Köszi
82/209 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy fizetnének bármit is,azt azért mondták volna.De azért az bunkóság,hogy 4 embernek négy félét mondanak.Ezek szerint ők is csak kapkodnak! :(
83/209 anonim válasza:
Mire ki lehetne menni addigra meg közlik hogy lejárt az orvosi meg az erkölcsi bizonyítvány.Állítólag nem lehet 1hónapnál régebbi.
84/209 anonim válasza:
Már minden papírt elküldtem,még munkanélkülire se tudok menni.Remélem nem kamu cég.A miskolci számot próbálom hívni,de állandóan foglalt.A mobilon meg azt mondják majd szólnak.Most meddig várjunk?!:(
85/209 anonim válasza:
ma 13:06
Az orvosi ha megvan,onnantól egy évig érvényes,rá van írva. Az erkölcsinél sztem az számít,hogy mikor érkezett be hozzájuk,nem pedig az,hogy az ő hibájukból csúszik az időpont. remélem.
86/209 jboz válasza:
sikerült elérnem őket,én is állományban vagyok,erkölcsi stb inentől jó,arra a kérdésre ,hogy erre kapunk-e valamit rövid gondolkodás után a válasz ezt majd egyénileg megbeszéljük.(szóval valószínű,hogy nem)de remélem nem jól gondolom.
88/209 anonim válasza:
Végre fölvették a miskolci telefont.A nő azt mondta hogy sokan vannak itthon szabin majd a kolléganő szól az indulásról,de még nem tudni mikor.Marha jó,addig pénz nélkül itthon.Tud vki megbízható külföldi munkát?
89/209 Joci35 válasza:
Nekunk is azt mondtak majd hivnak mert nincs szallas eleg .Ahogy lesz jelentkeznek :)))ENNYI:))dE ELÉG GAZOS IGY AZERT.
90/209 anonim válasza:
Nyugi már everyone!!! :)Lassacskán kijutunk,különben kiqrt nagy pereknek nézünk elébe! komolyan! :)) Várjunk még,lehet,hogy tényleg ilyen nyögvenyelősen indul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!