Tamara25 kérdése:
Valaki valamit tud a Miskolci székhelyű Liptó-hús Kft-ről? Vagy az ugyan az mint a Merdint? Sögelbe készülünk ki Május 2-án!
Figyelt kérdés
#husipar #Sögeli
2013. márc. 31. 16:23
131/209 anonim válasza:
Te mikor voltál tájékoztatón?Én ápr.22-én
132/209 jboz válasza:
Tudom,hogy nincs megszabva:),de menyiből lehet kijönni az első fizuig?Én is érdeklődtem de de hátha valaki többet tud.
133/209 anonim válasza:
Nem tudom már hogy mikor,de qmva régen!!!kb 2 hónapja.de,hogy egyértelműbb legyek,májusban már nem dolgoztam! :/
A kajapénzre a válasz,itt tudtok mazsolázni,azt hiszem Aldi van ott a közelben: [link] :)
135/209 anonim válasza:
Nincs mit,szerintem napi két euró körül ki lehet jönni fizuig,ha nincs dorbézolás! :))
136/209 xdx válasza:
Sziasztok a férjem 100 eurót vitt magával +tisztálkodási szereket konzerveket hideg élelmet de a Lidlben lehet vásárolni csak az a baj,hogy konzervek kész ételeket nem lehet venni .
137/209 xdx válasza:
Ja és az első fizut kb.hó 20 körül adják kint kézbe itthon a család az általatok meghatározott összeget 10 körül kapja.
138/209 anonim válasza:
Konzerveket,készételeket nem lehet venni???Miért ne lehetne? ezt nem értem.....
139/209 anonim válasza:
Jut eszembe,és csak az első fizut adják 20.-a körül?a többit előbb,vagy hogyan? előre is köszi a válaszokat! :)
140/209 anonim válasza:
Valami új infót tud valaki?Hívtak azóta valakit?Még mindig csak várok és várok!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!