Tamara25 kérdése:
Valaki valamit tud a Miskolci székhelyű Liptó-hús Kft-ről? Vagy az ugyan az mint a Merdint? Sögelbe készülünk ki Május 2-án!
Figyelt kérdés
#husipar #Sögeli
2013. márc. 31. 16:23
111/209 xdx válasza:
Szombaton 4-en mondtak fel így mindenkinek sok szerencsét de főleg kitartást kívánok mert nem lesz könnyű.
112/209 jboz válasza:
csak már kint lennénk,de valószínű,hogy jelentkező is van bőven.
113/209 anonim válasza:
Már én is várom az indulást,de még mindig nem szóltak:(
Már nem tudom mi van.
114/209 anonim válasza:
4-en felmondtak.ok. Lehet,hogy egyikük sem dolgozott soron.Lehet ,hogy egyikük sem bírja a hideget.A hússzagot.a büdöset.a zsírt.a késhez béna.nem bírja a pszichés és a fizikai megterhelést.nem visz fastum gélt.Magyarul:ez nem neki való munka! :)) NA HAJRÁÁ!!
115/209 jboz válasza:
én is hívtam ma is őket,de a válasz az volt,hogy legyek türelemmel,de hát meddig? (türelemmel nem lehet csekket befizetni) :)
117/209 RJános válasza:
pont egy hónapja én is türelmes vok
118/209 jboz válasza:
És erre az időszakra kaptál valamit mert állandóan kitérnek a válasz elől.
119/209 anonim válasza:
Bár nem tőlem kérdezted,de a válasz az,hogy nem. Nem adnak semmit,csak várakozzál.. :(
120/209 anonim válasza:
Most hívtam őket,azt mondta a nő hogy igen állományba vettek,de a várakozásra nem fizetnek semmit.Legyek türelemmel,nem kell hónapokat várni.KEZD elfogyni a türelmem meg a pénzem is.Vki tud vmi megbízható külföldi címet?S.O.S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!