Elvállaljam ezt a munkát?
Állást keresek, elég reménytelennek tűnik a helyzet, eddig még interjúra se hívtak be sehova.
Most írtak egy régebbi munkahelyemről, ahol néhány hónapig helyettesítettem, hogy nyugdíjba megy a munkatárs és szívesen visszavennének. Ez elég jó munka, jó csapat, szívesen dolgoztam ott és ők is szerettek. Viszont csak félállás, 50 ezret keresnék vele.
Azt számoltam, hogy körülbelül 80 ezer forint kellene mindenképpen, hogy meg tudjak élni (albérlet 22, bérlet 10, biztosítás 12, bár az lemondható, plusz kaja, egyebek).
Tulajdonképpen emellett a félállás mellett kereshetnék másikat, de ki tudja, mikor találok. Viszont most nulla jövedelmem van, kegyelemkenyéren élek, ami elég rossz. És teljes állást is ki tudja, mikor sikerül találnom, bár arra talán-talán nagyobb esély van.
A dologban még egy csavar, hogy ősztől egyetemre megyek, onnantól csak félállásban dolgoznék, de addig jó lenne egy teljes állás.
Mit tegyek? Elvállaljam ezt a munkát vagy kockáztassak és keressek mást? Igazság szerint az is benne van a pakliban, hogy lehet, hogy csak minimálbéres állásom lenne, az se sokkal jobb. De lehet, hogy olyat találok, ahol emberi fizetést adnak. Mit tennétek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!