Szerintetek elvállaljam ezt a (diák) munkát, ilyen időbeosztással?
Nappali tagozatos diák vagyok, és csak így lehetne megoldani, hogy heti 5 napot tudjak menni dolgozni (8 órában):
Hétfőn, kedden, pénteken éjszaka, szombaton és vasárnap pedig délután.
Szerintetek az működhetne, hogy hétfőn suliba vagyok 1 óráig, utána hazamegyek pihenni, este visszajövök dolgozni, másnap reggel egyből suliba megyek utána hazamegyek aludni, este vissza dolgozni, utána ugye két nap szünet és péntek-szombat-vasárnap akkor már lazább lesz az időbeosztás. De a hét elején elég durva lenne :S
Ti elvállalnátok?
Tanulni szinte semmit se szoktam itthon, így is 4-es az átlagom, tehát ezzel probléma nem lenne igazából (gyenge suli). Szórakozni nem szoktam eljárni, hazajövök és leülök a gép elé vagy tévézek.
A pénzre viszont igen nagy szükségem lenne, szakadnak le rólam a ruháim, anyám egyedül nevel és ráadásul munkanélküli, megőrülök már lassan, hogy semmire nincs pénz.
Ha másnak is sikerült, akkor belevágok, nagyon remélem, hogy kibírom ezt a 3 és fél hónapot a nyári szünetig!
köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!