Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek elvállaljam ezt a...

Szerintetek elvállaljam ezt a (diák) munkát, ilyen időbeosztással?

Figyelt kérdés

Nappali tagozatos diák vagyok, és csak így lehetne megoldani, hogy heti 5 napot tudjak menni dolgozni (8 órában):

Hétfőn, kedden, pénteken éjszaka, szombaton és vasárnap pedig délután.

Szerintetek az működhetne, hogy hétfőn suliba vagyok 1 óráig, utána hazamegyek pihenni, este visszajövök dolgozni, másnap reggel egyből suliba megyek utána hazamegyek aludni, este vissza dolgozni, utána ugye két nap szünet és péntek-szombat-vasárnap akkor már lazább lesz az időbeosztás. De a hét elején elég durva lenne :S

Ti elvállalnátok?

2010. febr. 21. 09:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Unokatesóm is pont ezt csinálja!(nem az időbeosztásra értem hanem a helyzetre)

Ajánlom, hogy ha suliból késnél többször és felvetnék beszélj az igazgatóval, hogy dolgoznod kell mert édesanyádnak jelenleg nincs munkahelye.

De ha előre bejelented ofődnek azzal is előrébb vagy.

2010. febr. 21. 23:33
 12/12 A kérdező kommentje:
Rendben, biztos meg fogja érteni az ofő, mert sokan csak azért lógnak, mert utálnak suliba járni és az ő igazolatlanjaikat is leigazolja. De azért igyekszem nem elkésni :)
2010. febr. 22. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!