Elvállaljam ennyiért a munkát?
Figyelt kérdés
Könyvelőirodába jelentkeztem, nincs könyvelési tapasztalatom, most csináltam meg a mérlegképes vizsgát.
Azt mondták, hogy heti 3 napot kell dolgoznom, és 40 e Ft-ot fogok kapni. Az a baj, hogy eddig 190 e Ft-ot kerestem, és el kell tartanom 2 gyereket.
Mellesleg az időbeosztás jó lenne, mert a fiam még csak 2 éves. De nagyjából a benzinköltségre lesz ez elég, hogy bejárok dolgozni. Érdemes? Megtanulnám legalább a szakmát. Úgy hallottam máshol még a jelölt fizet a betanításért. Tényleg nem tudom mit csináljak. Van még egy kis félretett pénzünk, szóval ellennék itt egy pár hónapot. De mindenki hülyének néz, hogy ennyi pénzért...
2012. máj. 17. 13:14
1/5 anonim válasza:
Valójában sok helyen még a jelölt fizet, tapasztalat.
Én boldogan elvállalnám a helyedben.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a visszaigazolást. Én is úgy gondoltam, hogy elvállalom, a GYES mellé jó kiegészítés lenne, aztán ha betölti a fiam 3 évet, hátha találok jobban fizető állást. Gyerekkel úgyis nehéz. Csakhát a családom van teljesen kiakadva, hogy ennyi pénzért minek dolgozni.
2012. máj. 21. 19:07
4/5 anonim válasza:
Családod adna ennyi pénzt havonta ajándékba? Nem? Na ugye!
5/5 A kérdező kommentje:
Nem éppen ajándékba kapom, dolgozni is fogok érte. Pl. vannak külföldi ügyfelek is, eddig nekik tolmácsot fizettek, azt most megspórolják velem.
2012. máj. 22. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!