Megéri ennyiért melózni? Kiváncsi vagyok ki mit mond.
Figyelt kérdés
3hete melózok egy büfében, 7végére vagyok munkára "beírva" de ma és holnap is be kell mennem, ma 12órát melóztam, holnap is annyit fogok. 450.-os órabérért.
Fél4kor keltem, egész nap álltam, mentem, számoltam, nagyon kemény ez az egész.
Ma kaptam meg az elmult heti fizetésemet, 2hétvégi napra 8100.- Én kevésnek találom ahhoz képest, h 7végén is gürizek, mert rengetegen vannak és 9órát 1 nap dolgozom.
2012. ápr. 11. 20:42
1/20 anonim válasza:
Ha nagyon pénz kell, akkor jó hogy van melód, de amúgy meg rablás.
2/20 A kérdező kommentje:
ja és persze NEM VAGYOK ÉS NEMIS LESZEK BEJELENTVE
2012. ápr. 11. 20:43
4/20 A kérdező kommentje:
itthon mondják, h elégedetlen vagyok, pedig nem. De ez durva, szerintem ahhoz képest h most sem érzem a lábaimat mert zsibbadna ez nem sok pénz. Persze oké kell a lóvé, de azért ma is meló holnap is 7végén is és max kapok 13-14ezret érte... Havonta kapok kb 28ezret...max nagyon max30at
2012. ápr. 11. 20:45
5/20 A kérdező kommentje:
miaz h rablás???
2012. ápr. 11. 20:45
7/20 anonim válasza:
Sajnos ott tartunk, hogy a mai világban már az ilyen rabszolga munkának is örülni kell! A nincs nagy úr!
8/20 anonim válasza:
Muszáj neked rabszolga munkát végezned? Menj külföldre, ott emberibb életet élhetsz. Csomagolj!!!
9/20 A kérdező kommentje:
utolsó és MIBŐL MENJEK KI? VALAHONNAN CSAK KELL 1 INDULÓ TŐKE...
Anyámék szerint teljesen jó ez a pénz, igenis örüljek neki.
Ja nem számoltam hozzá hogy naponta oda vissza utazok kb3órát
2012. ápr. 11. 20:48
10/20 anonim válasza:
A rablás azt jelenti, hogy a munkáltatód megfoszt téged attól ami járna neked, tehát kihasznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!