Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri ennyiért melózni?...

Megéri ennyiért melózni? Kiváncsi vagyok ki mit mond.

Figyelt kérdés

3hete melózok egy büfében, 7végére vagyok munkára "beírva" de ma és holnap is be kell mennem, ma 12órát melóztam, holnap is annyit fogok. 450.-os órabérért.

Fél4kor keltem, egész nap álltam, mentem, számoltam, nagyon kemény ez az egész.

Ma kaptam meg az elmult heti fizetésemet, 2hétvégi napra 8100.- Én kevésnek találom ahhoz képest, h 7végén is gürizek, mert rengetegen vannak és 9órát 1 nap dolgozom.

2012. ápr. 11. 20:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

igen mostmár értelmeztem, csak fáradt vagyok:)

Igen számomra is ez brutál... és ma is odaadta a 8100.- at és gondolkodtam azon h ebből még felöltözni sem tudok mert gy farmer 4-5ezer és egy poló 2-3, vagy még sminkcuccot se tudom venni, sminkes vagyok és az anyagköltségre se futja

FIZETÉST 2HETENTE CSUSZTATVA KAPOK:s MÉG EZT SE ADJA ODA HÉT VÉGÉN, NEM CSUSZTATJA HOGYHA FELMONDOK MÉG ÉN NE KAPJAM MEG AZ UTOLSÓ BÉREZÉSEMET

2012. ápr. 11. 20:52
 12/20 A kérdező kommentje:

Sminkes vagyok, 400ezres sulim van, jó vagyok , jó áron melózok, de az embereknek nem kell a smink...:( most hajtok hátha ballagásra összejön vmi, NAGYON SZERETNÉK EBBEN MELÓZNI:)

Ja a büfés mlóba beletartozik h 7végente akkora felelősséget rak rám a nő,h NYITOK-ZÁROK-LESZÁMOLOM A BEVÉTELT-LELTÁROZOK STB. SOSE TANULTAM ILYESMIT

2012. ápr. 11. 20:54
 13/20 anonim ***** válasza:
77%

De, az embereknek kell a smink. Színházakban, felvételeken, nyilvános eseményeken sem magukat festegetik a celebek...

Az ilyen szakmákban nem elég, hogy jó vagy, a legjobbnak kell lenni.

2012. ápr. 11. 20:57
 14/20 A kérdező kommentje:
rengeteg szinházba küldtem referencia munkát, önéletrajozt vissza se irnak:(
2012. ápr. 11. 20:59
 15/20 anonim ***** válasza:
86%
miért nem mész el máshova?ez nem jó
2012. ápr. 11. 21:08
 16/20 anonim ***** válasza:
86%
Kapcsolatok is kellenek hozzá... Vagy tanulhatnál valami piacképesebb szakmát. Az én sulim csak 50 ezer/félév, mégis jól eltudtam vele adni magam.
2012. ápr. 11. 21:11
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs jobb lehetőség, megéri. Ha van, menj oda.
2012. ápr. 11. 21:11
 18/20 anonim ***** válasza:
86%

igen ez kevés.

csak hogy viszonyíts a biztonsági őrök,akik semmit nem csinálnak,ők kapnak 490et óránként.

450ért még gürcölni is és be sincs jelentve...

2012. ápr. 11. 23:09
 19/20 anonim ***** válasza:
54%

Én vendéglátásban dolgozom már kb 12 éve kisebb megszakításokkal, ilyen fizetést kb egy diáknak sem adnék, a 90-es években én is dolgoztam egy fél nyarat büfében, de nem egyedül,jó volt a társaság, és nem kellett megszakadni mert megszerveztük a munkát.

A 2 hetes csúszásokkal adott fizetés egyértelműen azért van mert ha felmondasz az uccsó bentmaradt fizut nem fogod megkapni (akkor kíváncsi leszek szüleid még mindig ilyen lelkesek lesznek-e).

A bejelentéssel általában gond van a vendéglátásban, nekem is ezekből a dolgokból lett elegem, és jöttem külföldre, pedig budai, és nyugat MO-i puccparádé helyeken dolgoztam, nem a sarki csárdában.

szerintem színházakba nem nagyon vesznek fel utcáról sminkest, inkább jobb szeretik ha ott dolgozó ajánl be valakit.

2012. ápr. 12. 03:42
 20/20 anonim ***** válasza:
77%
Azt azért szerintem kérdezd meg hogy mi az oka hogy nem tud zsebből nap végén kipengetni pár ezrest. Kérd el minden nap végén a fizudat, az úgy korrekt ha már feketén vagy.
2012. ápr. 12. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!