Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Napi fél dollár. Megéri...

Napi fél dollár. Megéri ennyiért foglalkozni valamivel?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát az nem sok, főleg ha internetes munkának hirdetett dologról van szó. Vigyázz, könnyen lehet átverés.
2012. ápr. 29. 21:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem átverés, adflyról van szó, fizetnek. Csak keveslem.
2012. ápr. 29. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha napi 10 percnél többet kell vele foglalkozni, akkor nem éri meg.
2012. ápr. 29. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha a hónap mindennapján foglalkozol vele, akkor hónap végén lesz 15 dollárod, ami most kb. 3400 ft. A kifizetésnek (ha egyáltalán kifizetik) vannak költségei, amit az összegből levonnak. Ezek után döntsd el...
2012. ápr. 29. 22:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát igazából lehetne több is, csak be kéne indítani az oldalam hozzá. (ingyenesfilmek.blog.hu) Most úgy napi 500 oldalletöltés van.
2012. ápr. 30. 07:03
 6/8 anonim ***** válasza:
ird meg nekik, hoyg a fél után kimaradt a millió szó.
2012. ápr. 30. 12:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha fut magától a dolog és csak néha kell ránézni, akkor simán. Több ilyen dolgot is talán érdemes egyszerre futtatni, nekem annyira nem jött be, rengeteg időt el...csesztem ilyenekre tavasszal és 3 dollár se jött össze, amit meg se kapok mert nem értem el bizonyos limiteket. Még 1/3-ad ennyi idő kb és lesz 4 dolcsim, huhú. Amúgy érdekelne ez a fajta pénzkereset de nem igazán lelem a hozzá vezető utat. Talán egy jól megcsinált landing page hozhatna 1-2 dolcsit is naponta, ami mondjuk egy tizes egy héten efektíve munka nélkül, annyit megér, el lehet menni ide-oda belőle.
2012. ápr. 30. 14:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem lenne hozzá egy jó ötletem, csak egyedül kevés vagyok hozzá.
2012. ápr. 30. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!