Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elvállaljam ezt a munkát?...

Elvállaljam ezt a munkát? (romák lakta településen? )

Figyelt kérdés

Nem volt még munkaviszonyom, ugyanis most fejeztem be a sulit. Egy olyan településen kellene dolgoznom egy irodában, ahol a lakosság 90%-a roma, és a főnökasszonyom is az. Kolléganőim nagyon rendesek, egyik roma, a másik nem az. A fizetés nettó 580 ft/óra. Papírmunka, kapcsolattartás polgármesterekkel, önkormányzatokkal, jelentkezők regisztrálása, egyéb papírmunkák lenne a feladatom. Kicsit félek ettől ez egésztől, hogy hogy fogom érezni magam meg ilyesmi... Elméletben elvállaltam, csak a szerződést még nem csináltuk meg. Te elvállalnád a helyemben? Ha nem miért nem? Ha igen, miért igen?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. jún. 25. 11:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy próbát mindenképpen megér, hiszen ha mégsem jön be a meló, utána jól mutat az önéletrajzban hogy van ilyen jellegű tapasztalatod.

Én elfogadnám a helyedben, nagyon nagy dolog manapság ha valaki pályakezdőként el tud helyezkedni. Utána könnyebb mozogni a munkaerőpiacon.

És még az is lehet hogy megkedveled.

2012. jún. 25. 12:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én elvállalnám, ilyen helyeken alapból a romák is rendesebbek és nem azok a putrisok mint szoktak. Szerintem nem egy megerőltető munka ez és viszonylag jól is fizet. Én elmennék, szerintem te is örülj hogy lesz munkád.
2012. jún. 25. 12:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Mondjuk nem sok a pénz, de első munkahelynek megfelelő. A romák között is van rendes, mondjuk ez elenyésző százalék, de minden esetre megpróbálnám.
2012. jún. 25. 12:02
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Jól fizető, könnyű munka. Csak a rasszizmusod próbáld meg visszafogni.
2012. jún. 25. 12:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Én is azért vállalnám el, mert pályakezdő vagyok, ráadásul még csak féldiplomás. Így pedig max gyártósorra mehetnék dolgozni. Hasonló féldiplomás sorstársaim fél év óta nem találnak munkát. Én pedig vizsga után 3 héttel megkaptam ezt. Tapasztalatszerzésnek én is úgy gondolom hogy jó volna. :) Aztán meg majd kiderül. Köszi a választ! Írhattok még :)
2012. jún. 25. 12:04
 6/12 A kérdező kommentje:

"Jól fizető, könnyű munka. Csak a rasszizmusod próbáld meg visszafogni."

Ez nem jellemző rám!

Csak kétségeim vannak még. Nem is a kollégákkal van a baj, hanem hogy olyan településre kell járnom, ahol sok a szegény ember, akik romák. Félek kicsit bejárni is.. Ilyesmi!

2012. jún. 25. 12:05
 7/12 anonim ***** válasza:

Persze, elvállalnám! Az én fizetésemhez képest ez nagyon jó pénz, irigyellek kicsit! :) (jó értelemben.)

Biztos nem lesz semmi gond!!

2012. jún. 25. 12:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Jó fizetés? Vicceltek? A kötelező bérminimum 650 Ft/óra.

Egyébként megértem az aggodalmaid. Én is félek a romáktól, mert tudom milyenek. Nyilván a munkatársaiddal nem lesz gond, mert amelyik dolgozik, az már beilleszkedett.

Azért én megpróbálnám, aztán ha gond van, bármikor felkelhetsz, és elmehetsz.

2012. jún. 25. 12:15
 9/12 A kérdező kommentje:
A 650 ft/óra amit te írsz az lehet hogy bruttó. Az én bruttóm 834 ft/óra.
2012. jún. 25. 12:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát, én ügyfélszolgálatos vagyok, és itt is kell érintkezni cigányokkal, mint mindenhol.

Azért az mondjuk szempont, hogy felénk csak néha jön be egy-kettő, azok közül is van, amelyik kulturált (vagy na, azért ne túlozzunk, mondjuk úgy, hogy képes visszafogni magát egy hivatalban), na de ez Pest, itt ilyenek is vannak. De itt is van, amelyik végigóbégatja, végigfenyegetőzi az ügyintézést, szarszagúak, koszosak, fogatlanok, stb. Ha csak ezek tennék ki az ügyfélkörünket, ráadásul tipikus falusi oláhcigányok lennének, akkor szerintem egész nap nyugtatókat meg tetűirtót szednék :P

2012. jún. 25. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!