Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvállaljam a keresztanyaságot?

Elvállaljam a keresztanyaságot?

Figyelt kérdés
Húgom megkért, hogy legyek a születendő gyerekének a keresztanyja, ez mind szép és jó, de én kb. fél éven belül külföldre akarok, fogok költözni, és így nem lennék jó keresztanyja a gyereknek, költözési szándékomat a családom nem tudja. Elvállaljam így ezt a szerepet? Nem szeretnék túl gyakran hazalátogatni, de ez már más hova tartozik.
2009. szept. 18. 14:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább ne. Így nem lesz jó sem a gyereknek, sem neked.
2009. szept. 18. 14:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

szia!

szerintem csakis abban az esetben vállald el, ha megbeszéled ezt a dolgot a hugodékkall! Ha neki is "formalitás" a keresztmamaság (1-1 telefon születés vagy névnapján, amikor néha-néha hazajössz pici játék neki), akkor nincs gond. De vannak akik ezt az egészet rém komolyan veszik (ált. a szülők) és "elvárják", hogy a keresztmama anyagilag és minden egyéb módon is támogassa a gyereket.

2009. szept. 18. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!