Hasznos a Mágnesmatrac vagy csak marketinges lehúzás?
Voltam egészségnapon Impulzernél és 400 ezerért mindenkit rábeszéltek, hogy vegyenek mágneses impúlzáló matracot, ami 1 millió Ft mindenhol. Elmondta egy marketinges, hogy milyen jó. Beindítja a vérkeringést ott is ahol már nem is volt keringés és a mikrocirkulációt fennt tartja, kibogozza a vérrögöket.
Arra gondoltam, hogy 400ért nem is, de kb 80-ért veszek egy ilyet más cégtől és látom azt hivatalos belgyógyász orvos is ajánlja. Érdemes ? Mi a tapoasztalatotok?
Nekünk a 80 ezres van és nagyon jó, de nem gyógyszer! Deák Doktor Úr le is írja a könyvben, hogy NEM ALTERNATÍV, HANEM KOMPLEMENTER gyógyeszköz, tehát nem helyettesítő, hanem KIEGÉSZÍTŐ!
Nem helyettesíti a gyógyszereket, hanem fokozza a hatékonyságukat, ezért az állandó gyógyszerfogyasztásra kötelezetteknek időnként ellenőriztetni kell a gyógyszeradagot.
Nekünk a 80 ezres van, rendszeresen használjuk, mert jó!
Tízmillió forintra bírságolta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az Inpulsive (sic!) Energy Kft.-t, és 12 millió forintra bírságolta az Impulser-Trade Kft.-t. A cégek tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytattak, amikor az Impulser pulzáló mágnesterápiás készüléknek a használati útmutatóban meghatározottakon jelentősen túlmutató hatásokat tulajdonítottak.
A panamai tulajdonú Inpulsive Energy Kft. egyébként adóhátralék miatt október közepe óta NAV végrehajtás alatt is áll.
[link] _a_pulzalo_magnesrol/
41-es hozzászóló vagyok, máig használjuk, és van hatása, fájdalomcsillapításra különösen jó, sebgyógyításra szintén, és még sok mindenre. Nem mindenre próbáltam, csak sokfélére.
Szóval szerintem a versenyhivatalnál valami ellenérdekelt győzködött addig, míg célt nem ért. Azért a GVH megkereshette volna a vásárlókat is. Mi ajánlás alapján vettük 4 éve, és bevált. És a Deák doktor tanácsai is beváltak, nem drága a magánrendelése, lehet tesztelni. Önzetlenül segítőkész embernek ismertem meg. Remélem, olvassa vagy ő, vagy valaki, aki átadja neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!