Szerintetek ez valós munka vagy kamu lehúzás?
Írtam emailt erre a képkeretes hirdetésre, ezt válaszolták:
Örülök, hogy felkeltette figyelmét hirdetésünk. Egy teljes egészében otthon végezhető munkáról van szó. Képkereteket kell összerakni(nem kell megijedni, mert egyszerű) valamint minden egyikhez jár útmutató. A bérezés teljesítmény alapú, átlagban 5 óra alatt 25-30 keret készíthető el normál tempóval, 1keret/110Forint. A fizetés két hetente történik bankszámlára. A kereteket postán küldjük és önnek is postán kell visszaküldenie az elkészülteket. Keretek méretei: 25-38-40cm átmérőjűek. A postázási díjakat mi térítjük. A postán küldött csomagokat két hétre számoljuk, nem kell fizetni értük, Kivéve az elsőért, sajnos eleinte sokan visszaéltek azzal, hogy nem küldték vissza a termékeket. Tapasztalat szerint akinél az első csomag után rendben megy minden, utána már nincs probléma. Az első csomag ára 3000 Forint, amelyet banki átutalással/készpénz befizetéssel lehet fizetni.
kéthetente szót egybeírjuk. Már ekkor gyanakodni kezdtem volna.
Viszket az ujjam. Most már rá fogok kattanni ezekre a hirdetésekre én is, jól beszopatok pár ilyen gyökeret azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!