Mit tennél, ha a munkahelyeden nem vennének emberszámba?
Örülnék, hogy van munkahelyem...
Sokan el se tudják képzelni, mit megtesznek az emberrel máshol. Mesélhetnék.
Az ördög Pradat visel következő öt részéhez tudok adni ötleteket, és még csak el se túlzom a helyzetet.
Mindezt nevetségesen alacsony fizetésért, 4 órára bejelentve.
Ha csak annyit kellett volna elviselni, hogy dolgozzak...
Kilépnék.
Sokkal szolidabb okok miatt mondtam már fel (bár azért komolyak voltak és sokan).
Ez miben merül ki? Nem szólnak hozzád vagy megalázó dolgokat csináltatnak-mondanak?
Ha nem szólna hozzám senki még áldanám is a főnököt milyen jó helyem van :D
Szegedi nyílászáró cégnél dolgozom.Nincs bejelentés,nincs fizetett szabadság,nincs munkaruha,nincs védő ital,semmi nincs.Ha szólsz valamiért,Gyurcsány szisztéma.:El lehet menni.Ami pénzbe kerűl az szar.Mindent minimális ráfordítással,vagy ingyen.Másfél évig könyörögtem a bejelentésért,semmi nem történt.Most mentem munkaügyibe,semmit nem kapok.Dolgozzál!40 darab vas szerkezet bontáshoz elküldtek egy törött vésővel,és egy olyan ütő kalapáccsal,aminek leszáll a feje.4 embert.Legyél kész!Old meg!Életveszélyes autokkal járunk munkába.Soroljan még?Nem tudsz mit kezdeni.Mivel nincs munka,vissza él minden tetves anyabaszó vállalkozó ezzel.
Ez van.Nincs kivétel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!