Felmondanál a munkahelyeden, csak mert nem bírod idegileg?
Adott egy fiatal, huszonéves nő. Van egy 2,5 gyereke és rengeteg adóssága.
Jelenleg mindketten dolgoznak (ő és a férje), de a nő fel akar mondani.
Semmilyen másik munkahely nincs kilátásban.
Te mit tennél a helyében?
Nehéz dolog. Kedjen el intenzíven másik munkahelyet keresni, és ameddig bírja, tartson ki!
A tartósan rossz munkahelyi légkör (főnök-beosztott) viszony előbb-utóbb a beosztott egészségét fogja károsítani. (Idegrendszeri problémák, kiborulás, esetleg gyomorfekély stb.) Ennek idővel a család, és a családi béke fogja kárát látni.
Én felmondtam az ilyen helyen,idegileg tönkretesz.
De nemhogy gyerekem,még egy árva macskám se volt,csak a saját magam létét kockáztattam.
Gyerekkel már másképp döntenék,érte kibirok bármit.
Ha talál is másik helyet, nagyon meglehet, a következő munkahelyén sem lesz sokkal jobb a helyzet. Sok a munkanélküli, szinte mindenki családjában található, ezért akinek már van munkahelye, az logikus, hogy azt szeretné, ha a mellette megüresedő helyet saját rokona, ismerőse foglalná el. Ezért legelőször sajnos a kollégák, kolléganők azok, akik igyekeznek az új dolgozó körül a légkört legelőször megrontani.
Tehát garancia nincs arra, hogy majd a következő munkahelyen jobb lesz.
Próbálja meg a kapcsolatát a munkatársaival rendezni, legalább egy régebbi dolgozóval normális, emberi viszonyt kialakítani. Az ő révén talán majd a többi is előbb-utóbb elkezd normálisan viselkedni. Ha viszont a főnökkel vannak problémák, a munkatársak sokat segíthetnek neki, hogyan kell "kezelni" a főnököt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!