A munkahelyeden megy a sz@rkavarás? Hogyan viseled te és a családod?
Persze megy, de letojom. A munkámra koncentrálok, hisz azért fizetnek.
29/F
Elso munkahelyemen en is ilyen kollegakkal voltam korbevevd.
Most a masodik egy alom.
Semmi furkalodas.
Baratnomet viszont most furtak ki, de lesznek meg ennek kovetkezmenyei.
Három helyen dolgoztam eddig.Mindenhol ment a szarkavarás, iszonyú ostoba emberek tudnak felbukkanni egy-egy melóhelyen és a legrosszabb, hogy többnyire az ilyenek hiszik magukat a megtestesült tökélynek.
Nagyon nehezen viselte, mert én abban hibáztam, hogy mindent magamra vettem.Nem kellett volna.Viszont tanultam az estből!Ha újra dolgozni fogok, nem fogok jópofizni a munkahelyemen és nem igyekszem azon, hogy barátságos viszonyba legyek a többiekkel, ezentúl sz@rok rájuk, elvégzem a dolgom, felveszem a fizetést és ennyi,amit a többi mond, egyik fülemen be, a másikon ki.Másrészt imádkozom, hogy olyan munkahelyet találjak, ahol többnyire vagy egyedül leszek, vagy lesznek férfi kollégák is, mert a női társaságokból egy életre elegem lett.
A családomra ez nem volt kihatással, mert otthon nem foglalkoztam a munkahelyi ügyekkel, magamban megvolt a véleményem, de őket ezzel nem fárasztottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!