Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A munkahelyeden megy a sz@rkav...

A munkahelyeden megy a sz@rkavarás? Hogyan viseled te és a családod?

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 09:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze megy, de letojom. A munkámra koncentrálok, hisz azért fizetnek.

29/F

2012. jan. 23. 09:23
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
Már jól bevált stratégiám van: munkatársakkal csak munkáról beszélgetünk. Ha valaki elmondja a véleményét egy másik kollégáról, csak meghallgatom, de nem fűzök hozzá semmit.
2012. jan. 23. 09:25
 3/19 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk nem. Nagyon jó kis csapat, mindenki nagyon rendes.
2012. jan. 23. 09:26
 4/19 anonim válasza:
83%
Ment a kavarás rendesen egészen addig mig beteg nem lettem és ki nem rugtak.
2012. jan. 23. 09:27
 5/19 A kérdező kommentje:
3 as,irigyellek,jó lehet olyan helyen dolgozni ahol ilyen-olyan szarkavarás nincs.Hallottam hogy rólam pletykálnak,így "jó" kedvvel megyek dolgozni.
2012. jan. 23. 09:32
 6/19 Antimod ***** válasza:
35%
Mindig megdöbbenek, hogy mindenhol megy a kavarás, csak ott nem, ahol én dolgozom. Vagy csak ennyire nem veszem fel? Nem tudom, nem szoktam azzal foglalkozni, ki mikor kinek mit és miért mondott. Dolgozni járok be, nem kávéházba.
2012. jan. 23. 09:34
 7/19 anonim válasza:
63%

Elso munkahelyemen en is ilyen kollegakkal voltam korbevevd.

Most a masodik egy alom.

Semmi furkalodas.

Baratnomet viszont most furtak ki, de lesznek meg ennek kovetkezmenyei.

2012. jan. 23. 09:36
 8/19 anonim ***** válasza:

Három helyen dolgoztam eddig.Mindenhol ment a szarkavarás, iszonyú ostoba emberek tudnak felbukkanni egy-egy melóhelyen és a legrosszabb, hogy többnyire az ilyenek hiszik magukat a megtestesült tökélynek.

Nagyon nehezen viselte, mert én abban hibáztam, hogy mindent magamra vettem.Nem kellett volna.Viszont tanultam az estből!Ha újra dolgozni fogok, nem fogok jópofizni a munkahelyemen és nem igyekszem azon, hogy barátságos viszonyba legyek a többiekkel, ezentúl sz@rok rájuk, elvégzem a dolgom, felveszem a fizetést és ennyi,amit a többi mond, egyik fülemen be, a másikon ki.Másrészt imádkozom, hogy olyan munkahelyet találjak, ahol többnyire vagy egyedül leszek, vagy lesznek férfi kollégák is, mert a női társaságokból egy életre elegem lett.

A családomra ez nem volt kihatással, mert otthon nem foglalkoztam a munkahelyi ügyekkel, magamban megvolt a véleményem, de őket ezzel nem fárasztottam.

2012. jan. 23. 09:38
 9/19 anonim ***** válasza:
Persze hogy megy a kavarás és volt idő amikor borzasztóan zavart, de tudomásul kellett vennem hogy a nagybetűs élet erről szól, mindenki önmagáért teper, azért jár be mindenki hogy a saját szekerét vigye előre. Vannak nagyon sokan akik ezért bármire képesek de nem fogom hagyni nekik hogy elrontsák a napom. Az hogy ki mit mond rólam a hátam mögött az számomra tökéletesen mellékes. Én saját magamért vagyok ott, nem őértük.
2012. jan. 23. 09:42
 10/19 anonim ***** válasza:
1 helyen dolgoztam eddig ott ment rendesen a kavarás egészen addig amíg be nem törtem az illető orrát.aztán kirugtak
2012. jan. 23. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!