A munkahelyeden megy a sz@rkavarás? Hogyan viseled te és a családod?
Ahol én dolgozom ott is megy a szarkavarás.Én nem foglalkozom vele,mert csakis a munkáról beszélek velük,és ha ilyen téma nincs akkor a fülembe dugom a fülhallgatót,és zenét hallgatok..
Bár így is van amikor elfeledkeznek arról,hogy ott vagyok hallótávolságon belül,és szidnak valakit mint a bokrot.De azt hiszik,nem értem miről beszélnek,és én meghagyom őket ebben a hitben..Angliában dolgozom,és rá kellett jönnöm,itt sem különbek a kollégák mint otthon.Csak annyi,hogy nem igazán tudod megvédeni magad,mert idegen nyelven nehezebben fejezi ki magát az ember..
Otthon is voltak olyan szarkavarások a régi melóhelyemen hogy volt amikor 2 nő összeverekedett egymással..
Én igyekszem minden pletykából kivonni magam..
Persze. Az előző melóhelyemen esznéletlenül ment a kavarás. Diákmunkásként a soron dolgoztam a rendes dolgozókkal, apukám volt a főnököm. Mindenki nekem jött panaszkodni, hogy ezt kéne kirúgni, azt kéne elvinni, nézzem ez és az mit csinál. Én meg nem csináltam semmit, egyik fülemen be, a másikon ki. Szünetben inkább leültem újságotolvasni, zenét hallgatni meg ilyenek. Miután rájöttek, hogy nem teszem meg azt, amire mondanak, leálltak vele. Azóta gondolom nem szeretnek annyira, mivel eljöttem onnan.
Jelenleg távmunkában vagyok. A főnökömet kétszer láttam, a munkatársakat nem is ismerem. (Tudom, hogy léteznek :D)
ma 10:55
főnöködet kétszer láttad amióta távmunkán vagy?? Miért?? A melón kívül nem tartod apáddal a kapcsolatot???Vagy nem is az apád a főnök??? Belekavarodtál mi???????:D
"mivel eljöttem onnan" Ergo, már nem ott dolgozom.
"Jelenleg távmunkában vagyok." Távmunkában dolgozom egy másik cégnél.
Igen, a főnökömet tényleg kétszer láttam, amikor felvételiztett, meg amikor megbeszéltük a munkát. Azóta e-mailben tartjuk a kapcsolatot meg telefonálunk.
Nem kavarodtam bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!