Mit tennél a helyemben?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy friss diplomás vagyok munkát keresek, de kevés szakmai tapasztalattal és emiatt nehéz munkát találni... most egy olyan helyen vagyok ahol nem kapok semmi fizetést de akkor megyek amikor akarok de összességében heti kb 15órát bent kell lenni egy irodában. Úgy voltam vele hogy annál többet ér mint hogy itthon ülök mert legalább emberek közt vagyok kapcsolatokat lehet építeni ami segíthet. Azt ígérték hogy ha jó vagy akkor kimehetsz ösztöndíjjal brüsszelbe 2évre..ez lenne úgymond a fizetség.. Elég sok fiatal van és hát az elbírálás sem egységes meg hát egy páran mehetnek ki, de ígérték hogy jó állása lesz a cégnél ha sikerül az új üzlet 2014-ben.. De addig teljesen ingyen nehéz,mert így a szakmai tapasztalatom nem lesz és ha rendesen akarom csinálni akkor legalább heti 3nap fix h bent vagyok..Nekem 4óra összesen az utazás 24f2013. febr. 8. 19:23
1/7 betlindis válasza:
lehúzás, ingyen munka, a semmiért. szinte biztos hogy vmi csókos fogja megkapni a brüsszeli helyet, már ha egyáltalán létezik az. én nagyon gyorsan megpattannék, illetve ha kapcsolatokat akarsz építeni, arra szerintem max. 2-3 hónap elég.
2/7 anonim válasza:
Jól lehúznak!
Folyamatosan keress munkahelyet!
2014 meg k... messze van. Meg mi van, ha nem sikerül a brüsszeli dolog? Egy évig ingyen dolgoztál?
3/7 anonim válasza:
Ha diplomás vagy,ingyen nem is dolgozhatsz. A tényleg ingyen munka,az akkor van,amikor még diploma előtt kötelező 6 hetes szakmai gyakorlatot kell teljesítened. Szóval nagy átb*szásban vagy.
Ha szerződést írattak alá veled,akkor az is kamu volt....
A legkevesebb fizu,ami napi 2óráért van és az havi 17698ft... Napi 4 órában ennek a duplája kb...és így tovább...Szóval át vagy nagyon verve...
4/7 A kérdező kommentje:
Igen ezeket tudom utolsó, de amivel most foglalkozom nem a diplomámhoz kapcsolódik.. Gyakornoki program főként nem egzisztenciális juttatással--
2013. febr. 9. 14:10
5/7 anonim válasza:
milyen diplomád van? milyen nyelvet beszélsz?
6/7 A kérdező kommentje:
Vendéglátás szervezés szakirányos kózgazdász diplomám van, beszélek németül angolul
2013. febr. 10. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!