'Hallgass a szivedre'- akkor is, ha ezzel masokat megbantasz? Mit tennel, ha.
...valaki kikezdene veled, aki foglalt, neked sem teljesen kozombos es allitolag mar 'nem mukodik kozottuk'? Ez perse csak a pasi verzioja, a no, aki mellesleg valamikor jo baratnom volt, nem beszelt nekem ilyenekrol.
24n
Nem hinnék neki.
Az én "rendszerembe" nem fér bele, hogy valaki úgy kezd ki a másikkal, hogy még kapcsolatban van és azzal hiteget, hogy "nem működik". Ha tényleg nem működik, akkor zárja le a másik kapcsolatot, utána tárgyalhatunk.
Sok ilyen story van, ha tènyleg rádvan szüksége akkor mindent megtesz érted, ha nem akkor nem kell erőltetni.
Nem mer kilepni?neked egy ilyen gyava alak kell ?
Es meg annyi, hogy ha veled tennek ezt meg az egyik baratnod vagy barmilyen csaj...
Hat szoval azert ilyenkor a masik lanyra is kellene gondolnod, nehogy egyszer ezt visszakapd mastol.
Nem szabad rá hallgatni!
Sosem tudhatod, hogy hazudik-e esetleg egy egyéjszakás vagy egy szeretői kapcsolat kedvéért...
Én azt mondanám - hallgass a szívedre...de ne mások kárára! :)
2.vagyok.
O attol tart, hogy akkor se kellene nekem, ha szakitana.
Akkor a kapcsolata mégsem annyira rossz,mert ha tényleg nem müködne akkor igy is úgy is szakitana,az csak könnyités hogy te lehetnél neki.
Nekem is volt kapcsolatom ami nem müködött,megismertem a párom és szakitottam,igen ez rizikós mert lehet két szék közül a pad alá esni de ennyi kockázatot válallni kell.Csak az nem kockáztat akinek nem éri meg,tehát a biztos kapcsolat annyira nem is rossz.
4- nek: velem csinaltak hasonlot, nem ismerem a masik lanyt, ugy tudom, ok ketten nincsenek is egyutt. Pontosan tudom, milyen erzes, epp ezert kicsit nehezebb nekem, mint anugy.
Koszonom a valaszt mindenkinek!
Mondd meg neki, hogy akkor fogtok visszatérni a dologra, hogy ha szakított a barátnőjével.
Ha veled akar lenni megteszi, ha nem akar veled lenni, akkor nem teszi meg és vele marad. Mindenképp ez a 2 verzió van, a kérdés az, hogy mennyi ideig húzódik a döntés.
Gondolj bele, hogy viselnéd, ha tudnád, hogy pl délután veled csókolózik, este pedig egy másik lánnyal. Ha pedig már hozzád kötődik, akkor téged is megcsal valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!