Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ciki biztonsági...

Szerintetek ciki biztonsági őrnek lenni?

Figyelt kérdés
Az öcsémnek megvan a végzettsége róla, de azért nem megy el annak, mert állítása szerint az a leglenézettebb szakma és még a takarítóknál is lejjebb vannak.

2012. nov. 15. 16:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen becsületes munka nem ciki. Az a ciki, amikor valaki segélyeken vagy a családján élősködik pedig elmehetne dolgozni.
2012. nov. 15. 16:22
 12/19 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem, ha annak gondolnám, nem lenne meg róla a végzettségem, mondjuk pályakezdőként tényleg nehéz elhelyezkedni, pedig én mindenképp éjjeliőrként akarok dolgozni, mert így jön ki az időmből.
2012. nov. 15. 16:26
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
No szerintem a probléma nem maga a munkakör, hanem aki műveli. Ha egy biztonsági őr kellemesen társalog, intelligensen szól az emberhez, egyszerűen normális akkor senki nem fogja azt gondolni, hogy biztonsági őrnek lenni ciki. Ha viszont a biztonsági őr kőbunkó, vadparaszt tapló aki ha kinyitja a száját az alpáriság fekete lyuka ömlik elő belőle akkor az ember ciki, de semmiképpen a nem a biztonsági őr munkakör. Illetve annak ciki aki felvette. Sajnos nálunk az a megszokott, hogy biztonsági őrnek mindenféle jöttment útszéli tahókat alkalmaznak, mert azok elmennek kiló kenyérért óránként dolgozni, és a cég aki alkalmazza az olcsó munkaerőt keresi, nem a minőségit. Na ezek a cégek a cikik, és nem maga a biztonsági őrködés!
2012. nov. 15. 16:28
 14/19 anonim válasza:
100%

Az ciki, ha valaki ilyen okkal, saját akaratából marad inkább munka nélküli!!!

Semmilyen becsületes munka NEM ciki!!!

2012. nov. 15. 16:29
 15/19 anonim ***** válasza:
30%
Öcsédnek félig igaza van, ugyan nem ciki biztonsági-őrnek lenni, de valóban lenézett szakma, és a fizetés messze a legszarabb, az utolsó román segédmunkás is többet keres.
2012. nov. 15. 16:34
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se ciki de valóban nagyon le nézik a biztonsági őröket . Persze van pár bunkó is de a többségük normális .

Nőknek javasolnám ha a dm-ben vagy hasonló helyeken nagyon nézi őket a biztonsági őr akkor fogjanak meg egy doboz tampont és kérdezzék meg az őrtől , hogy " Maga szerint ez jó nekem ? " és utána nem lesz gond vele . :D

2012. nov. 18. 22:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Valakinek eszébe jutott már, hogy nem azért van a sarkadban a Dm vagy Ross. üzletekben,mert tetszel neki vagy unatkozik?Esetleg utasításba kapta amit visszanéznek kamerán követi e, mert ha nem repül? Na mindegy rengeteg dolog tartozik egy átlag b.őr körébe amiről fogalmuk sincs a vásárlóknak pl a dolgozókat jobban kell figyelni mint a vásárlókat, raktárkészlet ellenőrzés, időre csekkolás különbőző helyeken,wc-re engedélyel lehet menni, nem,hogy tv de saját mobil sem lehet nálad, kifizetetlen túlórák stb.Egyébként nekem mutogathatnak tampont és segítek választani is ha kell visszakérdezek pl milyen erős a menzesze? :) öblítőt meg nem pakolgatok egy szó mint száz nem csak álldogálunk, rengeteg dolog van és nem ciki a munka viszont éhbér van a szerencsétlennek itt is a vállalkozó viszi a nagy pénzt. Ne ciki csak lehetetlen megélni belőle, kiegészítő állásnak jó ha van mellette más.
2012. dec. 2. 12:12
 18/19 anonim válasza:
Tudom hogy nem azért követ, de mikor bent van egy 100 tagú cigány család, mindent szétpakolnak és ordibálnak erre ő ahelyett hogy rájuk figyelne, engem követ és végignézi ahogy kutyakaját meg zsebkendőt vásárolok az szerintem már egy kicsit durva.
2012. dec. 2. 18:32
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Tudom hogy nem azért követ, de mikor bent van egy 100 tagú cigány család,

-Azzal tisztában vagy ugye, hogy a drága kormányunk által a c tipusu állampolgárok érinthetetlenek még a rendőröknek is nem egy sima biztonsági őrnek.

2012. dec. 2. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!