Szerintetek ciki biztonsági őrnek lenni?
Mióta kell valakit is lenézni azért, mert becsületesen dolgozik?
Nem, nem ciki biztonsági őrnek lenni.
És a takarítók sincsenek alul.
Ha nem úgy viselkedik, mint a biztonsági őrök java része,akkor senki nem fogja lenézni, de való igaz, hogy némelyik eszméletlenül bunkó és műveletlen.
Van normális biztonsági őr ismerősöm, őt senki sem nézi le, tehát ez nem ezen múlik.
A mi városunkban kifejezetten "elit meló, különösen, akinek közülük sikerül valamelyik bankban, vagy állami intézményben elhelyezkedni.
És valóban, az a biztonsági őr, akinek van intelligenciája, és szorult belé udvariasság és hasonlók, akkor azt kifejezetten még támogatják is azok, akik napi kapcsolatba kerülnek vele.
Ha lenne esze, megpróbálhatna munkát keresni vele, hisz van olyan ahol telephelyet kell őrizni 24-48óráig utána két nap szünet, emellé TV-zhet stb
Lehet nem azért akarja kipróbálni, mert ki vakaréknak érzi magát?
20/F
Rossmann, dm biztonsági őrét is "lehet szeretni".
Amikor észrevettem, hogy kb. 3 lépésre mögöttem jött, akármerre mentem, hirtelen sarkon fordultam, és megkértem, jöjjön velem, mutassa, hogy mit hol találok. Lehetőleg úgy soroltam neki hogy mit akarok vásárolni, hogy tisztességgel meggyalogoltattam, az üzlet egyik végéből a másikba. Leszedettem vele a legfelső polcról az öblítőket, egyebeket, azután vissza, hogy mégsem ezt az illatot akarom, hanem a másikat, stb. stb.
Következő alkalommal már nem jöttek szorosan a sarkamban. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!