Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ciki biztonsági...

Szerintetek ciki biztonsági őrnek lenni?

Figyelt kérdés
Az öcsémnek megvan a végzettsége róla, de azért nem megy el annak, mert állítása szerint az a leglenézettebb szakma és még a takarítóknál is lejjebb vannak.

2012. nov. 15. 16:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Mióta kell valakit is lenézni azért, mert becsületesen dolgozik?

Nem, nem ciki biztonsági őrnek lenni.

És a takarítók sincsenek alul.

2012. nov. 15. 16:09
 2/19 anonim ***** válasza:
24%
Ideglenesen megfelelő.
2012. nov. 15. 16:10
 3/19 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem úgy viselkedik, mint a biztonsági őrök java része,akkor senki nem fogja lenézni, de való igaz, hogy némelyik eszméletlenül bunkó és műveletlen.

Van normális biztonsági őr ismerősöm, őt senki sem nézi le, tehát ez nem ezen múlik.

2012. nov. 15. 16:10
 4/19 anonim válasza:
29%
ha nem követi az embereket a rossmanban vagy dmben akkor nem ciki
2012. nov. 15. 16:15
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az. Párom jó ideig volt biztonsági őr, hogy tudja fizetni a tanulmányait, és engem cseppet sem zavart. Sőt, büszke voltam rá.
2012. nov. 15. 16:16
 6/19 anonim válasza:
100%
Idióta, bunkó biztonsági őrnek lenni ciki. Normálisnak nem. Engem mondjuk rohadtul nem érdekelne, hogy lenéznek-e miatta. Diákmunkásként közmunkát csináltam egyszer 1 hónapig nyáron, és páran elég érdekesen néztek, akkor se nagyon érdekelt.
2012. nov. 15. 16:16
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
nem ciki a férjem, az öcsém és anyám élettársa is az, viszont nem túl szerencsés. Sajnos nem fizet túl jól, viszont semmi képp sem ciki, ha valaki dolgozik.
2012. nov. 15. 16:17
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

A mi városunkban kifejezetten "elit meló, különösen, akinek közülük sikerül valamelyik bankban, vagy állami intézményben elhelyezkedni.

És valóban, az a biztonsági őr, akinek van intelligenciája, és szorult belé udvariasság és hasonlók, akkor azt kifejezetten még támogatják is azok, akik napi kapcsolatba kerülnek vele.

9/19 anonim ***** válasza:
93%

Ha lenne esze, megpróbálhatna munkát keresni vele, hisz van olyan ahol telephelyet kell őrizni 24-48óráig utána két nap szünet, emellé TV-zhet stb

Lehet nem azért akarja kipróbálni, mert ki vakaréknak érzi magát?

20/F

10/19 anonim ***** válasza:
75%

Rossmann, dm biztonsági őrét is "lehet szeretni".

Amikor észrevettem, hogy kb. 3 lépésre mögöttem jött, akármerre mentem, hirtelen sarkon fordultam, és megkértem, jöjjön velem, mutassa, hogy mit hol találok. Lehetőleg úgy soroltam neki hogy mit akarok vásárolni, hogy tisztességgel meggyalogoltattam, az üzlet egyik végéből a másikba. Leszedettem vele a legfelső polcról az öblítőket, egyebeket, azután vissza, hogy mégsem ezt az illatot akarom, hanem a másikat, stb. stb.

Következő alkalommal már nem jöttek szorosan a sarkamban. :))))

2012. nov. 15. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!