Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezt tényleg rosszul csinálom,...

Ezt tényleg rosszul csinálom, hogy így csinálom?

Figyelt kérdés
Két helyen dolgozom, az egyiken több êve, be is vagyok jelentve stb. Korrektek velem. Nemrég ráfutottam még egy munkalehetöségre, részmunkaidöben vagyok ott, ill szinte csak kisegítöként. Nem leszek sokái ott. Az elsö munkahelyen a fönöknönek rosszul esik, hogy még egy helyen dolgozom, úgy érzi hogy nála nem elég jó nekem. Mondta. Rosszul csináltam, hogy elvállaltam a másikat?
2012. aug. 30. 12:46
 1/7 anonim válasza:
nem értem miért probléma ez neki. Ha a fő helyeden nem teljesítesz rosszabbul, és egyáltalán nem zavar be a másik munkád, akkor miért fáj neki, ha te plusz pénzért máshol is akarsz dolgozni. Ha neked bele fér az energiádba, hogy még egy helyen dolgozz, szerintem az a te ügyed.
2012. aug. 30. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Rosszul, méghozzá azért mert nem kellett volna neki ezt elmondanod. Lényegében semmi köze nincs hozzá, hogy máshol is dolgozol, és magadat is megkímélted volna ettől a helyzettől.
2012. aug. 30. 13:04
 3/7 anonim válasza:
Az én főnökömnek sem esett jól :( Aztán elmagyaráztam neki, hogy szeretek nála dolgozni, de sajnos lakás törlesztés, a rezsi plusz a többi kiadást sajnos nem fedezi a fizetésem, így kénytelen voltam elvállalni egy másik állást is. Ez az első munkahelyemen semmiben nem akadályoz, a pénzre viszont szükségem van. Ameddig ő nem tud többet fizetni, vagy kifizetni a túlórát, addig sajnos arra kényszerülök, hogy más munkákat is elvállaljak. Sajnos ez van, ilyen időket élünk. Afelől viszont megnyugtattam, hogy nem áll szándékomban nála felmondani :)
2012. aug. 30. 13:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem akartam elmondani, de hát nem iz titkolhattam soká. A vevök, akik mindkét helyre járnak, elmondták neki.
2012. aug. 30. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
paraszt vagy hogy más embertől elveszed a munkád. miért nem elég neked 1 munkahely?? más ember örülne a másik munkahelyednek, de nem veszik fel, mert te ott vagy. igazi kis patkány vagy
2012. aug. 30. 14:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Szép, hogy a részleteket nem ismered, és úgy ítélkezel! Képzeld a másik munka úgy jött, hogy az ottani főnöknek kisegítés kellett, és nem talált rá senkit! Aki volt előttem, kiment külföldre, aztán jött egy lány, akinek fingja sem volt ahhoz a munkához, nem is nagyon igyekezett, mert ha csak kis érdeklődést is mutatott volna felveszik. Véletlen tudtam meg, hogy kisegítés kell, mert gyakran járok abba az üzletbe, és értek is a témához. Erről ennyit.
2012. aug. 30. 15:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Pnt akkor jöttem képbe, amikor a lány elment.
2012. aug. 30. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!