Ismertek GAZDAG MELEG párt?
Azt szeretném megtudni hogy van-e olyan akik melegek és gazdagok hogy ők is lehetnek vezetők (bankigazgatók,szállodaigazgatók)?? :) Ja és ha ismertek meleg párt ők mit dolgoznak??
Előre is köszi a válaszokat!
Engem csak az érdekelne h mi a jó büdös f@szért kell 100% kiemelned ezt a kérdést?
Mindenkiből lehet sikeres ember attól függetlenül h meleg e vagy sem.Ha b*zi vagy és b*zisan is öltözködsz akkor valószínűleg nagyobb hátránnyal indulhatsz 1-es helyeken.Ha mindenkinek elmondod h b*zi vagy,lehet még meg is vernek.de mi köze van ennek ahhoz h gazdag v e vagy sem.Mondjuk te aki itt kérdezősködsz,aki mindjárt (csupa nagybetűvel-olvasd b*zisan)GAZDAG akar lenni biztos nem lesz az.Főleg ha ennyire értelmes vagy mint a kérdésed.
A melegek 90%-a gazdag?:d
Jó tudni,akkor én a kisebbségben is kisebbségben vagyok:D
Remek:D
Ez hülyeség, hogy a melegek 90%-a gazdag. Ugyanolyan a gazdagok és a szegények eloszlása, mint a heteroknál.
Van egy ismerősöm, aki ugyan már idősebb, de szintén meleg, és elég gazdag. Ha nem tévedek, cégei vannak, meg jelentős érdekeltségei a tőzsdén.
Én úgy tudom, hogy rengeteg dúsgazdag üzletember van főleg a szórakoztatóiparban USA-ban aki nyíltan meleg. Akik annyira gazdagok, hogy befolyásolni tudták a politikát az elmúlt pár évtizedben.
Sokan közülük párkapcsolatban élnek.
Sokaknak max kitartott fiúja van, tudod helyes, magas szőke álomfiú, álomtesttel és max 25 éves. :D
Pl: David Geffen
Nem véletlenül fogadták el a melegházasságot minden államban :)
A divatvilágban meg főleg a férfiak között fehér holló aki hetero.
Én tanár vagyok, és szerintetek gazdag?
Egyébként igen, mert olyat kapok, amit más nem.
Pénz helyett szeretetet.
Asszem ezt nem tudnátok hová elraktározni... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!