Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ismertek olyan párt, akik...

Ti ismertek olyan párt, akik több éve együtt élnek, egyiküknek vagy mindkettejüknek már van gyereke, de közös nincs?

Figyelt kérdés
Szerintetek mitől lehet? Pl. ha egy férfi felneveli a nő előző kapcsolatából született gyereket kiskora óta, de közös nem születik.
2012. máj. 19. 16:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem kell mindenkinek szülni. Lehet, hogy nekik így jó. Nem értem a "mitől lehet?" kérdés olyan, mintha természetellenesnek találnád.
2012. máj. 19. 16:31
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem, csak gyakoribb, hogy ha 2 ember összejön, akkor közös gyereket is vállalnak.
2012. máj. 19. 16:33
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Gyakoribb? Van róla statisztika?

Anyunak vagyok én és a tesóm, a nevelőapukámnak is van egy lánya, közös nincs. Úgyhogy nálunk ez a gyakori.

2012. máj. 19. 16:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha az egyiknek pl. van kettő,a másiknak három,akkor épp elég szerintem azokat is felnevelni.Illetve néha a nő sem,meg a pasi sem akar több gyereket,nincs ebben semmi különös.
2012. máj. 19. 16:42
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Most gondolj bele. A nő mondjuk 35, a férfi 40, amikor összejönnek. Idő kell annak is, hogy egyáltalán összeköltözzenek és eltwelik kb 5 év, mire eljut odáig a kapcsolatuk, hogy közös gyereken is elgondolkozzanak. 40 éves nő és 45 éves pasi már hova vállalna még egy csecsemőt?

Nem mellesleg már vannak gyerekeik, a mauk döntése, hogy mennyire fogadják el sajátjuknak a másik előző kapcsolatából született gyerekeket. A gyerek nem hűtő, vagy egy autó, amiből jó, ha van egy közös...

2012. máj. 19. 17:08
 6/12 claidheamohmor válasza:
100%
Ismerek. A srácnak már van három (nem velük él, csak kéthetente van láthatás), a lánynak nincs. Harminc körüliek mindketten, a csaj szeretett volna régebben, de a srác annyira nem erőltette a dolgot :). Volt szó róla, hogy talán mégis vállalnak, de közbejött a svájcifrank-hitel :P
2012. máj. 19. 17:10
 7/12 A kérdező kommentje:
2. nem kell bunkónak lenni, ez csak egy kérdés volt. Magadat minősíted, hogy ilyen stílusban válaszolsz.
2012. máj. 19. 17:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha csak az egyiknek van, akkor elképzelhető, hogy a másiknak egészségügyi okok miatt nem is lehet!
2012. máj. 19. 17:19
 9/12 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom, miért kellene mindig közös?? Nekem van kettő és nem akarok többet szülni senkinek és kész.

Szomszéd csajnak is két gyereke van, de a 2. férjével nem csináltak közöset. Pont elég két gyerek, nem?

2012. máj. 19. 19:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha valaki pl. 3-mal válik, de akár 2-vel, akkor nem nagyon van hely közösnek akkor sem, ha a másiknak még nincs. Hát még ha annak is van 2-3! Talán kapcsolaterősítőnek gondolják, hogy muszáj a közös, de ez hibás gondolat, minthogy a megelőző kapcsolatban sem tartott össze a közös gyerek náluk.
2012. máj. 19. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!