Ti ismertek olyan párt, akik több éve együtt élnek,
egyiküknek vagy mindkettejüknek már van gyereke, de
közös nincs?
Mert nem kell mindenkinek szülni. Lehet, hogy nekik így jó. Nem értem a "mitől lehet?" kérdés olyan, mintha természetellenesnek találnád.
2012. máj. 19. 16:31
2/12 A kérdező kommentje:
Nem, csak gyakoribb, hogy ha 2 ember összejön, akkor közös gyereket is vállalnak.
Gyakoribb? Van róla statisztika?
Anyunak vagyok én és a tesóm, a nevelőapukámnak is van egy lánya, közös nincs. Úgyhogy nálunk ez a gyakori.
2012. máj. 19. 16:41
Ha az egyiknek pl. van kettő,a másiknak három,akkor épp elég szerintem azokat is felnevelni.Illetve néha a nő sem,meg a pasi sem akar több gyereket,nincs ebben semmi különös.
2012. máj. 19. 16:42
Most gondolj bele. A nő mondjuk 35, a férfi 40, amikor összejönnek. Idő kell annak is, hogy egyáltalán összeköltözzenek és eltwelik kb 5 év, mire eljut odáig a kapcsolatuk, hogy közös gyereken is elgondolkozzanak. 40 éves nő és 45 éves pasi már hova vállalna még egy csecsemőt?
Nem mellesleg már vannak gyerekeik, a mauk döntése, hogy mennyire fogadják el sajátjuknak a másik előző kapcsolatából született gyerekeket. A gyerek nem hűtő, vagy egy autó, amiből jó, ha van egy közös...
2012. máj. 19. 17:08
6/12 claidheamohmor válasza:
Ismerek. A srácnak már van három (nem velük él, csak kéthetente van láthatás), a lánynak nincs. Harminc körüliek mindketten, a csaj szeretett volna régebben, de a srác annyira nem erőltette a dolgot :). Volt szó róla, hogy talán mégis vállalnak, de közbejött a svájcifrank-hitel :P
2012. máj. 19. 17:10
7/12 A kérdező kommentje:
2. nem kell bunkónak lenni, ez csak egy kérdés volt. Magadat minősíted, hogy ilyen stílusban válaszolsz.
Ha csak az egyiknek van, akkor elképzelhető, hogy a másiknak egészségügyi okok miatt nem is lehet!
2012. máj. 19. 17:19
Nem tudom, miért kellene mindig közös?? Nekem van kettő és nem akarok többet szülni senkinek és kész.
Szomszéd csajnak is két gyereke van, de a 2. férjével nem csináltak közöset. Pont elég két gyerek, nem?
2012. máj. 19. 19:39
Ha valaki pl. 3-mal válik, de akár 2-vel, akkor nem nagyon van hely közösnek akkor sem, ha a másiknak még nincs. Hát még ha annak is van 2-3! Talán kapcsolaterősítőnek gondolják, hogy muszáj a közös, de ez hibás gondolat, minthogy a megelőző kapcsolatban sem tartott össze a közös gyerek náluk.
2012. máj. 19. 19:49
Kapcsolódó kérdések: