Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ismertek olyan párt, akik...

Ti ismertek olyan párt, akik több éve együtt élnek, egyiküknek vagy mindkettejüknek már van gyereke, de közös nincs?

Figyelt kérdés
Szerintetek mitől lehet? Pl. ha egy férfi felneveli a nő előző kapcsolatából született gyereket kiskora óta, de közös nem születik.
2012. máj. 19. 16:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szerintem ebben nincs semmi furcsa. ha van már mindkettőnek gyereke, akkor szimplán csak mindketten túl vannak már életüknek azon szakaszán, amikor babázni szeretnének, és plusz kötelék nélkül is jó nekik a kapcsolatuk.
2012. máj. 19. 21:52
 12/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok, és semmi bunkó nem volt a válaszomban. Feltételeztem, hogy tényekre hagyatkozva állítod azt, hogy gyakoribbak az általad említett esetben a gyerekvállalások. És gondoltam, be tudsz linkelni egy statisztikát.

Amennyiben félreértettelek, elnézést.

2012. máj. 19. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!