Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ismertek GAZDAG MELEG párt?

Ismertek GAZDAG MELEG párt?

Figyelt kérdés

Azt szeretném megtudni hogy van-e olyan akik melegek és gazdagok hogy ők is lehetnek vezetők (bankigazgatók,szállodaigazgatók)?? :) Ja és ha ismertek meleg párt ők mit dolgoznak??

Előre is köszi a válaszokat!

2012. júl. 30. 20:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

Ismerek meleg orvost és meleg vállalkozót is.

Mind a kettő jó anyagi körülmények között él.Szóval ugyanúgy lehetnek mint bárki más.

2012. júl. 30. 20:17
 2/19 anonim válasza:
90%

Én egy meleg párt ismerek, nekik saját középvállalkozásuk van, és hát elég jól megy nekik. :)

Szerintem az üzleti életben amúgy nincs abból nagy hírverés, ha valaki a saját nemét szereti. De talán a legismertebb vezető pozícióban lévő meleg Tim Cook, az Apple CEO-ja.

2012. júl. 30. 21:17
 3/19 anonim válasza:
89%

Én meleg vagyok, bár gazdagnak nem mondanám magam, de egy állami intézmény pénzügyi vezetője vagyok.

Hidd el, elsősorban a kapcsolatok, másodsorban a szaktudás számít, ha ez a kettő megvan, akkor a lőtéri kutyát sem érdekli az ember szexuális orientációja.

26/F (meleg)

2012. júl. 31. 20:20
 4/19 anonim ***** válasza:
32%
Úgy hírlik, hogy az RTL Klub több vezetője is meleg - az egyikük ratyi mivolta mondhatni köztudott.
2012. szept. 3. 18:39
 5/19 anonim válasza:
83%
Elton John és David Furnishsel egy pár és ők nagyon gazdagok. Amúgy Elton zenész, de gondolom ezt tudod.
2012. szept. 3. 19:56
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
Eric Lanlard, aki egy híres cukrász (Madonnának meg egy csomó híres embernek készít exklúzív édességeket) és saját üzlete van - az élettársa pedig Paul Newrick, aki egy repülőgép kölcsönző cég vezetője. Mindketten gazdagok.
2012. szept. 19. 07:37
 7/19 A kérdező kommentje:

Ja igen tudom ki Eric Landard :)

De az élettársáról még nem hallotam de köszi! :)

2012. szept. 29. 18:54
 8/19 anonim ***** válasza:
75%
Adam Lambert híres zeneszerző-énekes és a barátja Sauli Koskinen tv-s személyiség. Ők is mindketten híresek és gazdagok, és nyíltan felvállalják a kapcsolatukat.
2012. szept. 30. 15:49
 9/19 anonim ***** válasza:
83%

Az én ex-munkahelyemen volt egy srác, aki meleg volt, és vezető beosztásban dolgozott.

Hozzáteszem, hogy ő nem tette ki az ablakba, hogy milyen a szexuális beállítódása, tehát nem az a pipiskedő fajta meleg srác. Én elég naiv vagyok ebből a szempontból, nekem eszembe sem jutott volna, hogy meleg egyébként, csak a pletykákat hallottam. Most tudtam meg, hogy már 9 éve együtt él egy pasival.

De szerintem lehet belőlük vezető, ha tudnak normálisan viselkedni, és nem kifestve meg magas hangon pipiskedve jelennek meg a munkahelyen.

2012. okt. 14. 15:08
 10/19 anonim ***** válasza:
57%
Én egy orvos srácot ismerek, aki meleg, de teljesen normálisan viselkedik, kivéve ha ott az élettársa, mert akkor hisztisen veszekednek és dobálják egymást különböző tárgyakkal. Egyébként jómódúak.
2012. dec. 5. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!