Ismertek GAZDAG MELEG párt?
Azt szeretném megtudni hogy van-e olyan akik melegek és gazdagok hogy ők is lehetnek vezetők (bankigazgatók,szállodaigazgatók)?? :) Ja és ha ismertek meleg párt ők mit dolgoznak??
Előre is köszi a válaszokat!
Ismerek meleg orvost és meleg vállalkozót is.
Mind a kettő jó anyagi körülmények között él.Szóval ugyanúgy lehetnek mint bárki más.
Én egy meleg párt ismerek, nekik saját középvállalkozásuk van, és hát elég jól megy nekik. :)
Szerintem az üzleti életben amúgy nincs abból nagy hírverés, ha valaki a saját nemét szereti. De talán a legismertebb vezető pozícióban lévő meleg Tim Cook, az Apple CEO-ja.
Én meleg vagyok, bár gazdagnak nem mondanám magam, de egy állami intézmény pénzügyi vezetője vagyok.
Hidd el, elsősorban a kapcsolatok, másodsorban a szaktudás számít, ha ez a kettő megvan, akkor a lőtéri kutyát sem érdekli az ember szexuális orientációja.
26/F (meleg)
Ja igen tudom ki Eric Landard :)
De az élettársáról még nem hallotam de köszi! :)
Az én ex-munkahelyemen volt egy srác, aki meleg volt, és vezető beosztásban dolgozott.
Hozzáteszem, hogy ő nem tette ki az ablakba, hogy milyen a szexuális beállítódása, tehát nem az a pipiskedő fajta meleg srác. Én elég naiv vagyok ebből a szempontból, nekem eszembe sem jutott volna, hogy meleg egyébként, csak a pletykákat hallottam. Most tudtam meg, hogy már 9 éve együtt él egy pasival.
De szerintem lehet belőlük vezető, ha tudnak normálisan viselkedni, és nem kifestve meg magas hangon pipiskedve jelennek meg a munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!