Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kamu ausztriai álláshirdetés?

Kamu ausztriai álláshirdetés?

Figyelt kérdés

A néplapba hirdetés: szakmunkák, segédmunkák mindenkinek + 2 telefonszám.

Felhívtam, 8 percig beszélgettem magyarul egy (magyar) nővel.

Megadott néhány adatot miután kértem: telephely, e-mail (info@anzoro.hu), cégnév (Anzoro Hungary Kft), fizetés 1200-1300 euró/hó

A jelentkezés módja: jelentkezési lappal, szerződéssel és a postásnak kell kifizetni 18 ezer forintot, ami az ügyintézés díja. És még beszélt részletesen arról, hogy pontosan mit kell elintézniük, közvetíteni, egyebek.

Természetesen ez a gyanús mert állandóan hallom: Aki előre pénzt kér az kamuzik.

Az anzoro kft -nek nincs hivatalos honlapja. (de az e-mailjük mivel állítólag info@anzoro.hu, így ebből eredően a honlapnak anzoro.hu -nak kellene lenni)

Megkérdeztem telefonon, hogy nem átverés-e: azt mondta a nő, hogy benne vannak valami cégjegyzékbe és valami azonosító számuk is van, tehát gondolkozzak el ezen.

Bizonyos fórumhozzászólások azt takarják, hogy nem kamu a cég, sőt reklámozták is, de hát lehet hogy maguk az átverők írták..

Biztos vagyok benne, hogy itt sok tapasztalt ember van, őket megkérném, hogy fejtsék ki a véleményüket! :) Köszönöm előre is.

2012. júl. 26. 19:00
1 2 3 4
 31/35 Moszkvatér válasza:
Múlt héten visszaküldve a jelentkezési lap! Azóta semmi értesítés!
2013. máj. 13. 22:13
 32/35 anonim válasza:
100%
Sziasztok!!! Senki ne fizessen nekik mert nagy átverés az egész!! Végrehajtás allat ál a Cég !! Köztük van az APEH meg 2 Jegyző is!! Mi is majdnem bedöltünk nekik !!! Szerencsére időbe értesítettek minket ezekről az információkról!! Remélem tudtam segíteni ezel az információval !!!!
2013. máj. 14. 11:46
 33/35 Moszkvatér válasza:
100%
Hát akkor engem is jól átvertek!!!
2013. máj. 26. 18:22
 34/35 leslie68 válasza:
A cég bejegyzett tevékenysége nem munka közvetítés,valamint szerepel a fekete lista nyilvántartásában.Azt gondolom ez mindent el mond róla.Ennyi.
2013. júl. 11. 14:11
 35/35 tedmosby94 válasza:

Köszönöm az Anzoro Kft.-nek, hogy szerzett nekem ausztriai munkát és minden úgy ment ahogy azt elmondták. Bécsben a Lidl-ben dolgoztam és 1400 €-t kerestem!

Ezt mondanám valószínűleg, ha ez nem egy kókler cég lenne. Ma hívtam fel őket, de szerencsére elolvastam a kommentjeiteket. Köszi srácok! Ja diomeda! Még annyit, hogy ha nem a cég embere lennél, akkor mit foglalkoznál vele hogy ki és mit ír a cégről? Többször visszaírtál a kommentekre, amiből le lehet szűrni, hogy fontos neked ez az üzlet. De ez már akkora kóklerség, hogy a kóklerség netovábbja!

2016. jún. 28. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!